Лайм

Вагітна Джамала в мереживному боді влаштувала фотосесію у ванній

Співачка не приховує принади свого становища

Джамала давно зарекомендувала себе як ікона стилю для вагітних, і в новій фотосесії підтвердила, що цей прекрасний стан - не привід ховати свою сексуальність. Співачка знялася в чуттєвій фотосесії у ванній, вбравшись в мереживне прозоре боді.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Мрійливий вигляд і жіночна фігура 34-річної зірки привели її шанувальників в захват. "Як красиво. Ви просто неймовірна", - пишуть в коментарях. - "Стільки красивенних фотографій з цією вагітністю у вас", "Дуже ніжно і красиво", "Шалено жіночна, просто неймовірно".

Раніше співачка розповіла, що її друга вагітність відрізняється від першої і проходить спокійніше. "Не буду заперечувати, є складнощі: складний перший триместр, токсикоз, останні місяці тривають вічність, відсутність сну і т.д. Але хто про це потім згадає? Вдруге тіло, здається, більше готове. Стан шкіри і волосся покращився. Правда, іноді то сухість, то жирність шкіри обличчя, але губи стали більше", - розповіла Джамала.

  • Джамала поділилася дивовижною знахідкою 2-річного сина. Маленький Емір-Рахман допоміг мамі відшукати улюблену прикрасу.
  • Вагітна Джамала поділилася яскравими фото з чоловіком і сином. Співачка влаштувала сімейну фотосесію на останньому місяці - скоро у неї з Бекіром Сулеймановим з'явиться друга дитина.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях