Лайм

Чоловіки мають бути уважнішими: Сергій Бабкін розповів про домашні обов'язки

Музикант і його дружина Сніжана ведуть домашнє господарство разом

Сергій і Сніжана Бабкіни разом вже більше 12 років, і за цей час змогли виробити спільний погляд на побут, який допомагає їм зберегти гармонію в родині. Про те, як подружжя "ділить" домашні обов'язки, 41-річний співак розповів в Instagram.

Фото: instagram.com/babkin_official

"Ви часто питаєте і сьогодні я хочу розповісти вам про "домашні обов'язки". Якогось розподілу в нашій родині немає. "Ти робиш це, а ти це", - на мій погляд так невірно. Питання в тому, єдине ви ціле чи ні. Якщо ви різні частини, тоді окей "це роблю я, це - ти". А якщо ви єдине ціле, то у вас буде інакше, - вважає Сергій. - Тут все побудовано на відчутті, на уважності, на тому щоб допомогти, зробити приємно. Якщо ти нічим не зайнятий, то ти як радар - крутишся і ловиш сигнали. Подався туди, побачив, що щось потрібно".

Бабкін зізнався, що не дозволяє Сніжані виносити сміття і брати важкі речі, а в іншому вони все роблять разом.

"І на мій погляд, що все-таки ми, чоловіки, маємо бути більш уважними. Це ж не складно стежити, крім своїх якихось справ, які ти собі намітив, задаватися питанням - чим я можу бути корисний? Тут повинна бути ініціатива, бажання, увага і повага. Це має бути в радість. А як мені здається, що історії про розподіл обов'язків, це не дзвіночок, а величезний дзвін, що, друзі, у вас вже проблеми. Це ні гармонія, ні ідилія", - висловився музикант.

Шанувальники Бабкіна позитивно сприйняли його позицію. "Золоті слова! Я теж так розумію сімейні стосунки", - пишуть в коментарях. - "Згодна! Любов не терпить будь-якого поділу!"

  • Сергій Бабкін привітав дружину з річницею ніжними фото їх таємного вінчання. Одружитися Сергій і Сніжана змогли лише через рік після цієї церемонії.
  • Сніжана Бабкіна розповіла, як вони з чоловіком втратили велику суму грошей, яку збирали не один рік. Це сталося на початку березня, до введення в країні карантину.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.