Лайм

Актриса ситкому "Одного разу під Полтавою" стане мамою вдруге

Актриса дізналася стать дитини і розплакалася

Актриса Анна Саліванчук, зірка комедійного серіалу "Одного разу під Полтавою", вагітна другою дитиною. Поповнення родина знаменитості чекає вже наприкінці цього літа.

Як розповіла актриса журналу Viva!, різниця у віці її дітей буде такою ж, як і у неї з братом - п'ять років: "Збіглися навіть місяці: брат народився в листопаді, а я в серпні. Мій син Гліб теж народився в листопаді, а другу дитину я чекаю в серпні".

Фото: viva.ua

За словами Саліванчук, друга вагітність була запланованою, але сама новина про це заскочила подружжя під час відпочинку в Домінікані. "Я зрозуміла, що почуваю себе інакше. Нюх дуже загострився. Перша думка була про вагітність - я зробила тест, він показав позитивний результат, - згадала актриса. - Я шалено зраділа, але трохи здивувалася. Не думала, що у нас так швидко вийде. Радісну подію відсвяткували запливом в океан".

Вагітність актриси проходить добре, що правда Саліванчук не перестає дивуватися великому животу. "Мені чомусь здається, що я в два рази більша, ніж була під час першої вагітності на цьому терміні. Таке відчуття, що на УЗД мене не догледіли, і там у мене двійня або трійня", - пожартувала вона.

Насправді ж актриса та її рідні чекають в родині ще одного хлопчика. "Малюк не показував свою стать до 20-го тижня, тоді мені і сказали, що ми чекаємо на хлопчика. Я розплакалася! Не засмутилася, але все двадцять тижнів була впевнена, що у мене буде дівчинка. Вже й ім'я придумала", - продовжила Саліванчук.

Фото: viva.ua

Фото: viva.ua

При цьому актриса не стала виключати, що в майбутньому народить ще й дівчинку: "Я дуже рада хлопчикові, але піду за сестричкою в третє. Адже дівчинка потрібна кожній мамі!"

  • Тим часом співачка ONUKA з чоловіком Євгеном Філатовим показали ніжні фото з новонародженим сином. Маленькому Олександру виповнився місяць.
  • Раніше Євген Філатов розповів, як вони з дружиною обирали ім'я для свого первістка. Хлопчика назвали на честь улюбленого дідуся Нати.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях