Лайм

Американські канали найняли детектива, який перевірить соцмережі зірок на расизм

Образливі коментарі і пости зірок хочуть видаляти до того, як про них дізнається громадськість

Великі американські канали, включаючи CBS, Showtime, MTV і VH1, найняли приватного детектива для пошуку расистських коментарів в акаунтах зірок в соціальних мережах. Таке рішення мовники ухвалили після того, як на хвилі руху Black Lives Matters кілька знаменитостей втратили роботу через расистські висловлювання.

Фото: pikrepo.com

У червні канал CW звільнив актора серіалу "Флеш" Хартлі Сойєра за расистський пост в Instagram, телевізійна мережа Bravo попрощалася з трьома зірками реаліті-шоу Vanderpump Rules і Below Deck Mediterranean за образливі твіти, а MTV публічно засудив і прибрав із проекту "Дочки-матері" одну з найпомітніших учасниць. Щоб не втрачати цінні кадри, а разом з ними - гроші, телеканали звернулися до послуг каліфорнійського детективного агентства Edward Myers & Associates. Працівники фірми спробують викорінити образливі пости з соцмереж зірок, перш ніж про них дізнаються ЗМІ, а претензії дійдуть до босів.

Відповідно до джерел Page Six, фірма досліджує акаунти зірок популярних проектів, включаючи "Королівські гонки Ру Пола", "Дочки-матері", "Побачення голяка", "Пляж". На своєму веб-сайті детектив Едвард Майерс називає себе "фахівцем з розслідування та оцінки ризиків" і пропонує такі послуги, як "спостереження і контрнагляд", а також "збір розвідданих".

  • Фільм "Віднесені вітром" тимчасово видалили з бібліотеки HBO Max через расовы забобони. Розбираємося, що зробило його таким скандальним в 2020 році.
  • Вуличні художники з усього світу підтримали боротьбу з расизмом Мураль з Джорджем Флойдом. Портрети загиблого афроамериканця з'явилися в Сирії, Іспанії, Німеччини і Великобританії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.