Лайм

Відомого актора-саєнтолога звинуватили в згвалтуванні трьох жінок: йому загрожує 45 років в'язниці

Розслідування інцидентів ведеться з 2017 року

Актор Денні Мастерсон, найбільш відомий ролями в серіалах "Шоу 70-х" і "Ранчо", звинувачений в згвалтуванні трьох жінок. Прокурор округу Лос-Анджелес заявив, що в кожному з інцидентів він застосовував силу і залякував імовірних жертв.

Джеймс Мастерсон в серіалі "Ранчо" Фото: Netflix

Мастерсона звинувачують в згвалтуванні 23-річної жінки взимку 2001 року, згвалтуванні 28-річної жінки в квітні 2003 року і ще однієї 23-річної жінки восени 2003 року. Чиновники заявили, що всі інциденти імовірно відбулися в його будинку на Голлівудських пагорбах. Акторові загрожує до 45 років в'язниці, якщо суд, призначений на 18 вересня, визнає його винним.

Адвокат Мастерсона наполягає на невинуватості клієнта. "Пан Мастерсон невинний, і ми впевнені, що його виправдають, коли нарешті з'являться всі докази, а у свідків буде можливість дати показання, - сказав він виданню New York Post. - Мастерсон і його дружина Біжу Філліпс в повному шоці від звинувачень. Люди, які знають його характер, знають, що звинувачення помилкові".

Вперше Денні Мастерсона публічно звинуватили в згвалтуванні в 2017 році. Тоді з березня по грудень проти нього виступили п'ять жінок, після чого актора звільнили з серіалу Netflix "Ранчо", а агентство United Talent Agency припинило з ним співпрацю. Мастерсон є членом Церкви саєнтології, з 2011 року одружений на актрисі Біжу Філліпс і виховує 6-річну дочку.

  • Засудженого Харві Вайнштейна звинуватили в зґвалтуванні неповнолітньої. Скандальний продюсер отримав новий позов від чотирьох жінок, які вимагають грошової компенсації.
  • Кевін Спейсі порівняв свою зруйновану секс-скандалами репутацію зі звільненням чарез коронавірус. Спейсі вважає, що втратив роботу через незалежні від нього причини.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.