Лайм

Колишня дружина репера Серьоги розповіла про "маленьку перемогу" в їх боротьбі за дітей

Поліна Ололо написала новий пост

Поліна Ололо продовжує боротися за двох дітей, яких, як вона стверджує, колишній чоловік Сергій Пархоменко (репер Серьога) силою у неї відібрав. Дівчина в подробицях розповідає в Instagram про те, що відбувається, а наразі повідомила дописувачам про "маленьку перемогу".

Днями екс-дружина музиканта вирушила до Харкова, щоб перевести синів з місцевого ліцею до Києва, де вони навчалися до того, як їх забрав батько. Директор закладу, за словами Поліни, не приймала заяву про відрахування, при цьому "відверто нервувала, постійно телефонувала Сергієві і виконувала всі його незаконні дії". В результаті Ололо викликала поліцію для фіксації дій в школі проти батьків.

Фото: instagram.com/polina_lola

Через кілька днів мама двох дітей знову приїхала в харківського ліцею з вимогою віддати їй документи. На це раз їй перешкоджала заступник директора навчального закладу.

"Фантазії Діани Леонідівни мене вразили: моя заява в четвер була зареєстровано о 18:08, а робочий день закінчений о 18:00, тому, на їхню думку, моя заява не підлягає розгляду! А то що я пів дня в робочий день домагалася реєстрації заяви і зареєстрували її тільки коли прийшов представник відділу освіти, цей факт ніхто не брав до уваги", - обурюється Поліна.

Колишня дружина Серьоги знову викликала поліцію для фіксації дій в школі проти батьків. На цей раз Поліні вдалося домогтися бажаного.

"Все закінчилося дзвінком голові адміністрації Київського району міста Харкова на території якого знаходиться ліцей, яка повідомила що ця ситуація у неї на контролі, і прийнято єдине законне рішення - віддати документи моїх дітей матері", - розповіла дівчина.

Фото: instagram.com/polina_lola

Але цим поїздка жінки до Харкова не закінчилася. Біля ліцею до неї підійшов чоловік, який представився чоловіком директора ліцею і почав її ображати.

"Ця людина протягом усієї обідньої перерви ображала мене на вулиці, обзивала, ставила якісь безглузді зауваження, що я погана мати, що не приходила до дітей, що мене не знають вчителі, натякав на аморальний спосіб життя", - розповіла Поліна Ололо.

В результаті виявилося, що чоловік вже близько 20 років знайомий з її екс-чоловіком Сергієм. "Тепер зрозуміло, чому його дружина пішла на всі незаконні дії, аби не видавати мені документи", - каже Поліна. У відповідь на образливі слова чоловіка Ололо написала на нього заяву в поліцію.

"Я розумію, що попереду у мене більш серйозна боротьба, але ця маленька перемога показала, що я можу. Що я можу в цій країні перемогти без зв'язків", - резюмувала екс-дружина музиканта.

  • Раніше Поліна Ололо розповіла, як пройшла її довгоочікувана зустріч з молодшим сином. За словами жінки, нині хлопчики залякані і оброблені, і вона може втратити їх в суді.
  • Читайте також на theLime, як Серьога прокоментував скандал. На своїй сторінці в Facebook він пояснив поведінку колишньої дружини "надмірною вразливістю".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях