Лайм

Пінк розповіла, що врятувало її 14-річний шлюб від руйнування

Зберегти стосунки парі допоміг сімейний психолог

Співачка Пінк та її чоловік-мотогонщик Кері Харт справляють враження гармонійної творчої пари, але 40-річна зірка зізналася, що без консультацій сімейного психолога їхній шлюб, швидше за все, розпався б. Про це виконавиця розповіла в Instagram-сесії з психотерапевтом Ванессою Інн.

Фото: instagram.com/pink

"Я говорила з психотерапевтом одна, а також разом з Кері і заради нас із ним. Це єдина причина, чому ми все ще разом. Ви знаєте, через багато часу ми з ним ніби говорили на двох різних мовах, - розповіла Пинк. - Вам потрібен хтось, щоб вислухати вас обох, а потім перекласти це на вашу мову. Якби Ванесса цього не робила, ми не залишилися б разом. Тому що в дитинстві нас не вчать, як будувати стосунки, як ладнати з людьми. Те, що відбувається зараз в нашій країні, є прекрасним прикладом цього. ми не знаємо, як любити один одного, ми не знаємо, як ладнати, ми не знаємо, як спілкуватися".

Співачка пригадала, як роками скаржилася, що Кері часто відсутній, емоційно не сприймає і навіть не намагається зрозуміти її мову. Тоді консультант порадила парі покласти руки одне одному на серце і помовчати, дивлячись одне одному в очі. Пінк зізналася, що в той момент почала сміятися, відвернулася, і зрозуміла, що не може в усьому звинувачувати чоловіка, оскільки сама не підпускала коханц людину занадто близько.

Пінк (Алісія Мур) і Кері Харт познайомилися в 2001 році, одружилися в 2006-му, і зараз виховують 9-річну дочку Віллоу і 3-річного сина Джеймсона.

  • У березні Пінк і її маленький син важко перехворіли на коронавірус. Чоловік зірки докладно розповів про симптоми інфекції у своїй родини.
  • Пізніше Пінк розповіла про важку алергію у Джеймсона, який ледь оговтався від коронавірусу. Тепер 3-річний хлопчик не може їсти яйця і продукти з глютеном.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях