Лайм

TAYANNA представила альбом "Жіноча сила" - в кожній пісні є особлива місія

Новий EP складається з п'яти треків

26 червня українська співачка Тетяна Решетняк, відома під сценічним ім'ям TAYANNA, презентувала міні-альбом "Жіноча сила". Про вихід платівки виконавиця повідомила на особистій сторінці в Instagram.

Новий EP складається з п'яти треків - "Жіноча сила", "Ейфорія", "100 днів", "Плачу і сміюся", "Вийди на світло". "Всі пісні з альбому "Жіноча сила" - це мотивація для нас - прекрасних жінок. На цей раз я писала про різні життєві моменти, які вимагають пробудження нашої внутрішньої сили. В кожній пісні є особлива місія: допомагати жінкам насолоджуватися їх прекрасним життям", - каже співачка.

Обкладинка альбому Фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

Жіноча сила

Це титульний трек альбому, який задає ритм всій платівці. Цю пісню TAYANNA присвятила прекрасним жінкам.

"Мотиввуючі та окриляючі рядки: "серед правди може кожен заблукати на землі, але все, що потрібно ти знайдеш в собі" надихають мене і допомагають розправити крила тому, вірю, що і для вас пісня стане життєвим еліксиром", - прокоментувала артистка.

Ейфорія

"Кожен, напевно, бачив закохану людину. До чого ж щасливі у неї очі! Вона немов летить над землею, даруючи всім навколо світлу радість. Почуття ейфорії приходить до мене, як хвиля до берега, саме в стані закоханості від дотиків, поглядів, слів. У цей момент для однієї людини ти можеш бути цілим світом", - говорить про пісню виконавиця.

100 днів

"Коли писала цю пісню, я ще не знала, що багатьом доведеться дізнатися, що таке 100 днів без поцілунків... але, разом з тим, я вклала всі фарби ніжних почуттів, і дала відчути, як усередині вирують емоції, коли ти шалено сумуєш за коханим, як чекаєш і мрієш про зустріч з ним", - поділилася Тетяна Решетняк.

Плачу і сміюся

Цю пісню співачка називає найінтимнішою в новому альбомі. Автором треку виступив музикант Сергій Підкаура. "Він зміг дуже тонко відчути мій настрій і стан: подарунок долі мати поруч людину, з якою можна порадіти, і не соромно поплакати", - говорить артистка.

Вийди на світло

"Мені здається, що іноді, як би важко не було, потрібно бачити промінь, за яким ти йдеш. Тому ніколи не відмовляйтеся від того, що змушує вас вставати вранці з ліжка і посміхатися", - прокоментувала пісню TAYANNA.

  • Наталя Могилевська презентувала міні-альбом "Любов - то велика сила". У новий EP увійшло 6 пісень - відомі хіти співачки, записані з оркестром в стилі джаз і lounge edition - "Місяць по небу ходити", "В Києві осінь", "Покохала", "Відправила меседж", "Відірватісь від землі".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.