Лайм

Мрію стати багатодітною мамою: Регіна Тодоренко поділилася новою метою в житті

З появою сина ведуча змінила життєві пріоритети

Регіна Тодоренко, яка в шлюбі з російським співаком Владом Топаловим виховує дворічного сина Михайла, мріє стати успішною жінкою, визнаним профі і невгамовною мандрівницею. Ведуча впевнена, що зробити це допоможуть діти, і одного їй недостатньо.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від regina todorenko (@reginatodorenko)

"Бути мамою - це непередаване щастя! Раніше я була готова до подорожі в будь-який час доби, в моїй сумочці завжди лежав паспорт, пара нижньої білизни і Маска для обличчя. Моїм будинком став Літак. А тепер мене з дому за вуха не витягнеш. Хто ж буде стежити за моїми помідорними і огірковими грядками! - пожартувала Тодоренко в Instagram. - Якщо чесно, я мрію стати багатодітною успішної мамою, адже діти - це грандіозний мотиватор, з ними весь час хочеться чогось досягати: бути кращими батьками, бути вірним другом, бути професіоналом у своїй справі, щоб з тебе брали приклад, бути трошки героєм і трошки винахідником і трошки художником, бути тією людиною, яка підкорила Еверест і одночасно люблячою ніжною жінкою".

Ведуча зізналася, що у неї зникло бажання хвалитися заслугами, щоб завоювати увагу співрозмовника. "Тепер моє серце жадає родиною підкорювати нові незвідані місця нашої прекрасної планети! - розповіла вона. - Щоб потім через десятки років всією сім'єю згадувати про подорож по Північному полюсу, про риболовлю на Амазонці, про зливу в Малайзії і про стрибок з парашутом над пустелею Наміб".

Раніше знаменитість зізналася, що їхати з дому без 2-річного Михайла для неї дуже складно. "Ні, мені зовсім не страшно залишити малюка на тата, я впевнена, що вони чудово проведуть час, але... а раптом я пропущу нове слово або фразу, а раптом він буде кликати маму, а я за сотні кілометрів. Загалом, я - типова божевільна мамуля, яка тривожиться з будь-якого приводу, особливо якщо справа стосується розлуки", - розповіла Тодоренко.

  • Нещодавно Регіна Тодоренко дала велике інтерв'ю, в якому розповіла про наслідки скандалу з домашнім насильством - збитки, критику в соцмережі і рішення зняти документальний фільм.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях