Лайм

Любов, підтримка і повага: Маша Єфросиніна показала фото з мамою і дорослою донькою

Телеведуча розповіла, чим зобов'язана своїй мамі

Маша Єфросиніна показала в Instagram фото з 62-річною мамою Людмилою і 16-річною донькою Наною. Телеведуча розповіла, що мама з дитинства прищеплювала їй віру в себе, і цю якість вона сьогодні передає своїм дітям.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

"У мої чотири роки мама привела мене на балет! Їй сказали: "Дівчинку ми не візьмемо - вона буде великою!" Моя мама їм докладно розповіла, що вони ще лікті будуть собі кусати, що упустили великий талант. Коли я пізніше розплакалася вдома від того, що вже два роки танцюю на бальних танцях в парі з дівчинкою, бо всі хлопчики від мене сахаються, як від здоровила, мама сказала, що не дуже-то вона любила бальні, а в народних взагалі більше мужніх хлопців! І відвела мене в ансамбль "Крим". Про свій перший поцілунок я розповіла мамі. Не подружці, а мамі. У школі мене висміяли, мовляв, хто так робить? Коли ми з класом наклюкалися домашнім вином у моєї подруги Чіби, її мама разом з моєю мило поклали нас всіх спати. Мама з дитинства і до цього дня твердить мені, що я її гордість", - розповіла 41-річна Єфросиніна.

Сьогодні, коли телеведуча бачить, що її дочка робить помилки, вона повторює їй слова своєї мами: "Донечко, дій, а я підтримаю тебе завжди, навіть якщо від тебе відвернеться світ!"

"Життя влаштоване так, що маленькою дівчинкою ти не розумієш, наскільки важлива мамина віра в тебе! На її слова: "Донечко, ти найкрасивіша дівчинка на планеті!" - Ти кажеш: "Ну авжеж, це тому що я твоя дочка". До її шепоту: "Все буде добре, ти впораєшся" - ти скептично ставишся, як до безвихідної заспокійливої батьківської фрази. І тільки ставши мамою дівчинки, ти розумієш, що якби тобі запропонували вибрати одну суперздатність, ти напевно би обрала вміння вберегти свою дитину від жорстокості світу, - написала вона. - Але на жаль, все, що реально ти можеш - це просто давати їй віру в себе - своєю любов'ю, підтримкою і повагою її особистості".

Шанувальників Єфросиніної зворушили її теплі одкровення. "Дуже красиві слова", - пишуть в коментарях. - "Слова справжньою мами", "Прекрасні слова! До сліз".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях