Лайм

Мені говорили, що я жирна: Анна Седокова зізналася, що робила ліпосакцію

Співачка пішла на операцію в 21 рік при вазі 58 кг

Анна Седокова розповіла, як невпевненість в собі штовхнула її на ліпосакцію, в якій не було необхідності. На операцію колишня учасниця "ВІА Гри" пішла під час неблагополучного шлюбу з футболістом Валентином Белькевичем, але втручання хірургів ніяк не змінило її життя.

Фото: https://www.instagram.com/annasedokova/

"У 21 рік, після народження дитини, я зробила ліпосакцію. При вазі 58 кг у мене був комплекс, що у мене жирні стегна. Цих стегон не було в порівнянні з тим, що є зараз. Мені говорили, що має бути три дірочки між ногами, а у мене їх не було. Я вважала, що зараз зроблю ліпосакцію, і моє життя зміниться. І коли у мене з'явилося три дірочки, через пару місяців я побачила машину свого чоловіка під будинком іншої жінки. І ще через 2 місяці я розлучилася, бо мій чоловік мені регулярно зраджував. Ця ліпосакція, яка мала міфічно поміняти моє життя, нічого не змінила. Тому що це був неправильний вибір", - розповіла Сєдокова в Instagram.

Щоб прийняти і полюбити себе, співачці знадобилося багато років, але зараз вона задоволена своєю зовнішністю і внутрішньою трансформацією.

"Мені говорили, що я жирна. Що я не жіночна і товста. Я вирішила, що разом із жиром піде і невпевненість в собі. Жир незабаром повернувся, невпевненість нікуди не йшла. Тільки тепер я думала, що якщо навіть це не допомогло, значить я прокажена. Я не звинувачувала нікого. Тільки себе. Але все ж продовжувала мріяти. І діяти. Зараз, через майже 15 років я красива, сексуальна, бажана і впевнена в собі жінка. Я обрала гідного чоловіка, а він обрав серед тисяч мене", - написала Анна.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях