Лайм

Співачка TAYANNA повністю роздяглася для чоловічого журналу

35-річна виконавиця показала витончену фігуру

Тетяна Решетняк (TAYANNA) прикрасила digital-обкладинку чоловічого журналу XXL , знялася у відвертій фотосесії і розповіла про силу сучасних жінок. Співачка переконана, що жінкам слід самостійно визначати своє життя, відстоювати інтереси і цінувати свою унікальність.

"Сьогодні, як ніколи, жінка має вміти відчувати свою красу. Нам, жінкам, підвладно проектувати красу навколо. Ніжністю змінювати світ. Потрібно працювати над своїм внутрішнім і зовнішнім світом, щоб бути прикладом своїм дітям, своїм шанувальникам і навіть тим, хто не любить тебе. Я, як і багато жінок, щодня вибудовую свій світ, стаю сильнішою і більш відкритою, - розповіла виконавиця. - Ще з раннього дитинства я ловила себе на думці, що піднімала очі в небо і пошепки дякувала за те, що я дівчинка. З тих пір мало, що змінилося в цьому плані, хіба що з дівчинки я виросла в жінку: сильну і ніжну, щасливу і зі своїми поглядами на життя".

26 червня TAYANNA випустила міні-альбом "Жіноча сила" і присвятила його жінкам, які самі визначають своє життя. "Сильною жінкою не народжуються, але стати нею під силу абсолютно кожній", - переконана співачка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.