Лайм

Іменинник Влад Яма показав, як його мило привітала дружина з днем народження

Сьогодні зірковому хореографу виповнюється 38 років

10 липня, свій 38-й день народження відзначає хореограф і суддя нового сезону шоу "Танці з зірками" Влад Яма. Однією з перших танцюриста привітала дружина Ліліана. Дівчина приготувала чоловікові-імениннику сюрприз і вручила його рівно опівночі.

Відповідні знімки з'явилися в Instagram Stories пари. "З днем народження! Люблю твою щасливу мордочку", - написала Ліліана під знімком, на якому задоволений Влад позує з блискучою коробочкою в руках. Що всередині презенту - подружжя розкривати не стали.

Фото: instagram.com/liliya_yama

Дружина танцюриста також подарувала коханому чоловікові гортензію небесно-блакитного кольору і зв'язку повітряних кульок.

Фото: instagram.com/liliya_yama

Фото: instagram.com/liliya_yama

У наступних "сторіз" пара показала, що відправилася святкувати день народження Влада за місто. По дорозі вони зупинилися біля поля з соняшниками, щоб зробити літні фото.

Фото: instagram.com/liliya_yama

Фото: instagram.com/liliya_yama

  • Раніше Влад Яма разом з дружиною Ліліаною і сином Леоном знялися в спільній зйомці. На нову фотосесію сім'ю надихнув фільм Гая Річі "Джентльмени". Для зйомки сім'я вбралася в картаті брючні костюми - точь-в-точь як у Тренера з кримінальної комедії.
  • Влад Яма рідко показує свого 4-річного сина Леона. А якщо і публікує фото хлопчика, то закриває обличчя смайликами або робить знімки зі спини. Але тепер танцюрист вирішив показати обличчя первістка, хоча і в профіль.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.