Лайм

Наталя Могилевська представила новий кліп в стилі "Санта-Барбари": відео

Співачка з'являється в кадрі з довгим світлим волоссям

Українська співачка Наталія Могилевська презентувала mood-відео на нову пісню-маніфест для всіх жінок "Белый самолет". У кліпі використана стилістика заставки популярного в 90-ті серіалу "Санта-Барбара".

Прем'єра відео відбулася на офіційному YouTube-каналі артистки. "Моя нова пісня "Белый самолет"- це маніфест для вас, мої улюблені жінки! Ніколи не бійтеся перегорнути сторінку і почати все з чистого аркуша", - прокоментувала співачка.

Могилевська з'являється в кадрі з довгим світлим волоссям. Як розповідала раніше співачка, зміни в її образі відбулися не просто так. Правда, про які зміни йшлося - шанувальникам варто поки лише здогадуватися.

"Не буду приховувати, в моєму житті відбулися серйозні зміни. Але я вірю, що настала біла смуга, і разом з нею народилася пісня "Белый самолет" і білосніжне волосся, це літній, яскравий, сонячний настрій", - розповідала Наталя.

  • Наталя Могилевська не на жарт зацікавила шанувальників. Після довгих розмов про таємниче коханого співачка раптом показалася в Інстаграм у шлюбній сукні і заговорила про весілля.
  • Співачка також зізналася, що готова до важливого для кожної жінки кроку - стати матір'ю. Але чи буде це усиновлення або 44-річна Могилевська зважитися народити - поки не відомо.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Ніжність і пристрасть в одному флаконі: Тіна Кароль здивувала відвертою фотосесією

Відома українська співачка Тіна Кароль продемонструвала в мережі нові фото у строгому, але водночас чуттєвому образі без нижньої білизни

Дружина Олександра Усика замилувала світлинами з 4-місячною донечкою

Дружина титулованого українського боксера Олександра Усика Катерина продемонструвала у мережі фото миле молодшої доньки Марії

Маленький принц: Джамала показала середнього сина, якому виповнилося 4 роки

Відома українська співачка Джамала продемонструвала у мережі фото свого середнього сина Селіма-Герая, якому 19 червня виповнилося 4 роки