Лайм

Акторка ситкому "Одного разу під Полтавою" поділилася рідкісними знімками з вінчання

Артистка опублікувала фотографії з особистого архіву

Акторка Анна Саліванчук, зірка комедійного серіалу "Одного разу під Полтавою", заміжня за продюсером студії "Квартал 95" Олександром Божковим. Зараз сім'я готується до народження другої дитини, а днями пара відсвяткувала п'яту річницю вінчання.

З нагоди свята артистка опублікувала в Instagram кілька кадрів з особистого архіву, які зроблені під час таємничого обряду.

Фото: instagram.com/salivanchuk.anna

"Як не дивно але я на 10 день після знайомства з Олександром зрозуміла, що це саме той чоловік від якого я хочу сина! Я побачила його дитячу фотографію і розплакалася! Подумала невже все так просто, а чому просто я 30 років тебе чекала мій Олександр Божков!", - написала Анна.

Фото: instagram.com/salivanchuk.anna

Акторка зізналася, що повноцінного весілля у них не було, оскільки вона виходила заміж вагітною першим сином. Артистка сподівається, що вони зможуть влаштувати пишне гуляння вже після народження другого малюка.

"Мені не важливо було весілля, дівич-вечори - я хотіла сина! І так - весілля у нас не було - були лише ми і наші батьки, але Саша пообіцяв, що у нас вона обов'язково буде - але я хочу бути не вагітною і танцювати до ранку!, - поділилася вагітна зірка. - Дякую життя, люблю тебе мій Божков і продовжую і далі народжувати на світ Божкових! Ти багато чому мене навчив, показав, я думаю що у нас ще багато цікавого попереду, хочу зустріти з тобою 50 років спільного життя! Кохаю безмірно тебе - ти знаєш!".

Фото: instagram.com/salivanchuk.anna

Фото: instagram.com/salivanchuk.anna

Про другу вагітність Анна Саліванчук оголосила місяць тому. Акторка показала теплі сімейні фото і повідомила, що поповнення вони чекають вже в кінці цього літа.

  • Український гуморист, учасник "Вар'яти-шоу" Володимир Жогло розпрощався з холостяцьким життям. 15 травня головний "пиріжок" шоу одружився зі своєю коханою Іриною, а через місяць закохані обвінчалися.
  • Сергій Бабкін привітав дружину з річницею ніжними фото їх таємного вінчання. Одружитися Сергій і Сніжана змогли лише через рік після цієї церемонії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.