Лайм

Сестра Брітні Спірс відповіла на чутки про психічні проблеми співачки

Поп-зірку підозрюють в черговому нервовому зриві

Джеймі Лінн Спірс заступилася за старшу сестру Брітні, яку підозрюють в черговому нервовому зриві через специфічну манери вести Instagram. Публікуючи десятки одноманітних селфі, 38-річна Спірс стала об'єктом глузувань, непрошених порад і критики її зовнішності. Джеймі Лінн виступила в соцмережах проти тролів, які вимагали у неї інформацію про стан поп-зірки.

Фото: https://www.instagram.com/jamielynnspears/

"Якщо ви не можете запропонувати людині розуміння або співчуття, запропонуйте своє мовчання, - написала 29-річна актриса. - Якщо ви стикалися з психічним розладом або доглядаєте за кимось, що має з цим справу, ви знаєте, як важливо поважати конфіденційність людини і родини, яка намагається захистити близьких. Незалежно від того, як це бачить публіка, ми повинні навчитися так робити. Я молюся, щоб людей, які борються з психічними хворобами, які не соромили. Ви не самотні, і ви кохані".

Пост Джеймі Лінн з'вився після бурхливих обговорень поведінки Каньє Веста, чиє загострення біполярного розладу і скандальні публікації в Twitter можуть загрожувати його шлюбу з Кім Кардаш'ян. При цьому дехто припустив, що актриса посилається на свою сестру. Один з користувачів Instagram попросив її прокоментувати психічне здоров'я Брітні, на що Джемі відповіла категоричною відмовою: "Ви не маєте права робити будь-які припущення про мою сестру, а я не маю права говорити про її здоров'я і особисті справи. Вона сильна, пробивна, невгамовна жінка, і це єдине, що очевидно. Я б ніколи не стала пояснювати такі питання громадськості, якщо людина, якої це стосується, не хоче цього. Краще ненавидьте мене, аніж я розповім про особисті речі, які людина хоче зберегти в таємниці".

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

У 2019 Брітні Спірс деякий час перебувала в оздоровчому центрі і продовжувала лікуватися амбулаторно. Джерело розповіло виданню People, що зірка бореться з "виснажливими емоційними проблемами, які потрібно лікувати медикаментозно". В останні місяці Брітні регулярно розповідала фанатам про свої заняття на карантині, публікувала відео тренувань і танців. При цьому зірка знаходиться під опікою батька, яку той встановив 12 років тому після її примусової госпіталізації і визнання недієздатною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.