Лайм

Син Ніколаса Кейджа попросив суд захистити його від рідної матері

Вестон Коппола Кейдж заявив, що мати контролює його життя

Старший син Ніколаса Кейджа Вестон попросив суд захистити його від матері, яка "намагається його контролювати". 30-річний музикант має намір домогтися судової заборони, яка не дасть 53-річній актрисі Кристині Фултон наближатися до нього, його дружини і двох дітей ближче, ніж на 100 метрів.

Уестон Кейдж з дружиною і матір'ю Крістіною Фултон Фото: Getty Images

Згідно з судовими документами, отриманими виданням The Blast, Вестон Коппола Кейдж вірить, що у його мами є вогнепальна зброя і боєприпаси. При цьому Фултон нібито тримає у себе його посвідчення особи, гаманець, ключі від квартири і обручку.

Останній інцидент домашнього насильства, ймовірно, стався 10 липня. За словами Вестона, Крістіна оприлюднила його особисту інформацію, фотографії та повідомлення, щоб викликати емоційний стрес і зруйнувати його кар'єру, поки він лікувався від психозу. Також чоловік стверджує, що 28 лютого Фултон забрала його з дому, пообіцявши дружині відвезти його на лікування. Замість цього вона ізолювала сина в готелі, і його стан погіршився.

"У Крістіни були проблеми з психічним здоров'ям і психоз, і вона використовувала психологічне насильство, щоб відгородити мене від лікування і сім'ї. Вона зробила це, забравши мій телефон, гаманець і посвідчення особи. Незабаром все це призвело до моєї госпіталізації і погіршення стану, - написав він. - Крістіна загрожує і шкодить мені, вона місяцями завдавала мені страждань".

Суддя відхилив клопотання про заборонний наказ, але слухання, на якому Вестон зможе відстояти свою позицію, призначено на серпень.

Ніколас Кейдж і Крістіна Фултон були у стоснуках з 1988 року і розлучилися на початку 90-х. У 2008 році вона була заручена з Шагратом, вокалістом норвезької блек-метал-групи Dimmu Borgir. Вестон був вокалістом блек-метал групи Eyes of Noctum, яка розпалася в 2012 році. Також він з'явився у фільмі свого батька "Збройовий барон" (2005) в ролі Володимира, молодого українського механіка, який роззброює вертоліт Мі-24.

  • Дівчині Кіану Рівза місяцями дошкуляла одержима фанатка з кримінальним минулим. Позбавлятися від переслідувачик Олександрі Грант довелося через суд.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.