Лайм

Щоб зберегти пам'ять про батьків, чоловік відмовився від ремонту і 72 роки не міняв інтер'єр рідного дому

Обстановка будинку-музею не змінювалася з 1948 року

89-річний Даг Бетель з Ліверпуля все ще живе в будинку, де виріс разом зі своїми батьками, шістьма братами і сестрами. Чоловік вирішив зберегти якомога більше щасливих спогадів про дитинство, тому нічого не міняв в будинку з 1948 року. Фотографіями будинку-музею і історією Бетеля поділилося видання The Sun.

Фото: thesun.co.uk

Колишній інженер військово-морського флоту багато часу провів у морі і не зміг створити власну сім'ю. Рік за роком він повертався жити до мами і тата, поки вони не померли в 1976 і 1988 роках. На той час брати і сестри Дага вже покинули сімейне гніздо, але підтримали ідею "законсервувати" дитячі спогади. Сьогодні в будинку збереглися оригінальні спальні, кухня і плитка. Також тут немає центрального опалення, а для обігріву приміщень Бетель використовує вугільні каміни.

Фото: thesun.co.uk

"Спальні залишаються такими ж, якими вони були в дитинстві. У нас є всі оригінальні двері, стелі й підлога, які були в будинку, коли ми його купували. Мої батьки поміняли шпалери, але більше вони майже нічого не чіпали, - розповів чоловік. - Більша частина меблів дуже стара і в основному це весільні подарунки моїх батьків, такі як стільці і сушарка для одягу. Я досі пір використовую їхній весільний ніж, щоб різати хліб".

Фото: thesun.co.uk

З часу побудови в 1897 році будинок пережив два вибухи - один під час Другої світової війни, коли снаряд потрапив в сусідній будинок на вулиці, і інший в 1986 році, коли у сусідів стався вибух газу. Але все ж він витримав випробування часом, хоча на стінах з'явилися тріщини, а взимку тут холодно. Незважаючи на це, Бетель не збирається нічого міняти.

Фото: thesun.co.uk

Фото: thesun.co.uk

"Кухня - моя улюблена частина будинку, в ній все ще є оригінальна плита, яка працює так само, як і в перший раз, коли ми в'їхали. Взимку стає холодно, але ми просто кутаємося в ковдру, і це нас не турбує, - каже господар. - Тут я пережив кращі моменти свого життя. У нас так багато щасливих сімейних спогадів про батьків. Це мій будинок, і таким він буде завжди".

Фото: thesun.co.uk

Фото: thesun.co.uk

  • Карантин втомив подружжя, і вони побудували паб просто у себе у дворі - це маленький рай для любителів випити. На будівництво пабу сім'ї треба було всього три тижні.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також