Лайм

Колишня дівчина принца Гаррі вийшла заміж за його тезку і показала їх романтичне фото

Актриса та герцог Сассекський познайомилися у 2012 році

Колишня дівчина принца Гаррі, актриса Крессіда Бонас, вийшла заміж за його тезку, Гаррі Вентворта-Стенлі. У 2012 році дівчину та онука Єлизавети II познайомила принцеса Євгенія.

У соцмережах навіть з'явилося перше романтичне фото Крессіди з чоловіком - його опублікував брат нареченої, пише Evening Standard. Судячи з усього, узаконивши свої стосунки, пара вирушила на кінну прогулянку.

Крессіда Бонас та Гаррі Вентворт-Стенлі Фото: instagram.com/harrywent

Подробиць весілля актриса та її близькі розголошувати не стали. Після сотсунків з герцогом дівчина неохоче спілкується з пресою, але ще в січні згадувала про плани провести скромну церемонію в колі найближчих людей. "І сукню-бізе я теж не хочу, - зазначала тоді Крессіда. - Дівчата красиво в них виглядають, але щодо себе я дуже сумніваюся".

Крессіда Бонас та Гаррі Вентворт-Стенлі Фото: standard.co.uk

Бонас та принц Гаррі розлучилися наприкінці 2014 року, тоді пара заявила, що втомилася від надмірної уваги преси та громадськості. Два роки по тому онук королеви познайомився з Меган Маркл.

Бонас не приховує, що люди постійно запитують її про стосунки з принцом Гаррі, цікавляться її думкою про Меган Маркл. Але в своїх висловах дівчина завжди дуже обережна, так як ставиться до герцогині з повагою.

Крессіда Бонас та принц Гаррі Фото: Getty Images

Після розриву з герцогом Сассекським актриса досягла успіхів у кіно. Зокрема, зіграла головну героїню в драмі White House Farm, яка принесла їй впізнаваність. Зі своїм майбутнім чоловіком, агентом з нерухомості та сином маркізи Мілфорд-Хейвен, вона заручилася в 2019 році.

  • Кажуть, нова книга про принца Гаррі та Меган Маркл може назавжди закрити перед ними двері до палацу. Про що вона і чому в пресі з'явилися відповідні чутки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.