Лайм

Чому Тіматі пішов з Black Star через 20 років партнерства

Деякі фоловери репера впевнені, що це лише жарт

27 липня російський репер Тіматі заявив про рішення покинути лейбл Black Star, артистом якого був понад 20 років. Фоловери музиканта спочатку сприйняли це за жарт, але, судячи з усього, він і справді замислився про сольну кар'єру.

Про рішення відокремитися від лейбла Тіматі повідомив на особистій сторінці в Інстаграм. Музикант опублікував текст своєї заяви з метою випередити чутки та усілякі домисли шанувальників і журналістів.

Тіматі Фото: instagram.com/timatiofficial

"Тіматі залишає Блек Стар, - написав він у соцмережі. - Це не спонтанна рефлексія 2020 року. Це зважене рішення партнерів, які провели разом більше 20 років". Як підкреслив далі Тіматі, за цей час їм вдалося створити успішний лейбл, але в міру його зростання він перетворювався на "групу компаній", з якою було все важче уникати бюрократії.

"На мій погляд, ми втратили той самий камерний шарм і сфокусувалися на оборотах, статистиках та іншій бюрократії, без якої неможлива жодна велика компанія", - пояснив він.

Пост Тіматі в Instagram Фото: instagram.com/timatiofficial

Зберігаючи засновницькі частки у сайд-проектах Black Star, Тіматі має намір продовжити свою кар'єру сольно. При цьому музикант додав, що вже тримає в голові ідею нового проекту і знає, як зробити з нього "гіганта", а при цьому зберегти "камерність".

"Витративши 15 активних років на створення однієї "Імперії", я точно бачу, чого хочу далі сам по життю", - додав він.

Деякі фоловери музиканта досі вважають, що це жарт, яким репер просто вирішив розважитися: "Ну-ну, жарт року", "Не смішно", "Я одна не вірю?" - почали дискутувати під постом Тіматі.

За роки існування лейблу з ним встигли попрацювати Єгор Крід, репери Джиган, Мот, L'One та інші.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях