Лайм

Іронія долі: оскароносна актриса знайшла на дивані незнайому п'яну людину

Несподівана знахідка змусила зірку переїхати

Американській актрисі Джуліанні Мур довелося виїхати із заміського будинку в Монтоку після того, як вона виявила на своєму дивані незнайому п'яну жінку. Історію, яка гідна стати американським аналогом "Іронії долі", джерело розповіло виданню Page Six.

Фото: Getty Images

Мур із чоловіком-режисером Бартом Фрейндліхом купили затишний котедж в Монтоку за 1 мільйон доларів в 2007 році. Незабаром фанатам актриси, що отримала "Оскар" за головну роль у фільмі "Все ще Еліс", вдалося дістати її адресу, і вони постійно нишпорили біля її будинку, дратуючи сім'ю. Останньою краплею стало те, що одного ранку Мур виявила п'яну незнайомку на своєму дивані. Жінка перепила в одному із місцевих закладів, і як опинилася в котеджі зірки - не пам'ятала.

Комічна історія сталася в 2015 році, але Джуліанні було не смішно. Вона поспішила продати будинок на березі Атлантичного океану і переїхала в маєток із закритою під'їзною дорогою, оточеній більш ніж 4 гектарами землі в відокремленому анклаві.

  • Принц Гаррі і Меган Маркл звернулися в суд через папараці, що продають фото їхнього сина. Незаконні знімки зробили за допомогою дронів у дворі їхнього будинку.
  • Щоб зберегти пам'ять про батьків, чоловік відмовився від ремонту і 72 роки не міняв інтер'єр рідного дому. Обстановка будинку-музею не змінювалася з 1948 року.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також