Лайм

Модель Ешлі Грем в рекламі купальників відмовилася від фотошопа і показала реальне тіло

Смілива красуня не стала приховувати розтяжки після пологів

Через 7 місяців після народження дитини модель Ешлі Грем знялася в чесній рекламі купальників Swimsuits for All. Активістка, яка відстоює принципи бодіпозитива, відмовилася ретушувати розтяжки на животі. "Я хочу, щоб люди бачили, хто я", - пояснила вона сміливе рішення в інтерв'ю People.

Фото: people.com

"Мене завжди запитують, що прибрати, що відретушувати? І я сказала: "Нічого". Хочу, щоб всі знали, як я виглядаю насправді, хто я така. Тому що у кожного з нас є своя історія, - розповіла Грем. - У багатьох жінок виникають проблеми з образом свого тіла, з упевненістю. Я хочу, щоб вони зрозуміли: у всіх нас є речі, які суспільство говорить нам прикривати. Але навіщо нам це робити? Ось я своїм тілом пишаюся".

Фото: people.com

Фотосесію влаштував чоловік Ешлі Грем, фотограф Джастін Ервін. Його роботи повністю влаштували зірку подіумів і глянцевих обкладинок.

"Це виглядає просто, красиво і потужно. Я тепер більше важу. У мене розтяжки, і спочатку мені дійсно довелося вмовляти себе: "Добре, раз тіло змінилося, потрібно змінити і мислення". Але після цієї фотосесії я відчула себе такою впевненою, бо вирішила: "Так. Я гарно виглядаю. Я почуваюсь добре. Це моє нове тіло матері".

Фото: people.com

Фото: people.com

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також