Лайм

Меган Маркл заплатить десятки тисяч за програний суд проти таблоїду

Спроба домогтися компенсації за публікацію листа батькові обернулася для Меган великими витратами

Меган Маркл погодилася заплатити майже $ 90 тис. rомпенсації за юридичні послуги після того, як програла першу частину судового позову з британським таблоїдом Mail on Sunday, який опублікував її особистого листа батькові.

Фото: Getty Images

З посиланням на судові документи видання Page Six повідомляє, що суддя відхилив звинувачення герцогині Сассекської у навмисному розпалюванні конфлікту, який викликав розкол у стосунках з батьком, 76-річним Томасом Марклом. Тепер Меган погодилася оплатити витрати, які видавець Mail on Sunday витратив на слухання. $ 88500 - суттєва сума, враховуючи, що Меган і принц Гаррі наразі живуть в Лос-Анджелесі на гроші принца Чарльза і не мають постійного джерела доходу.

На першій поразці судові баталії Меган Маркл не закінчуються. Зараз її адвокати борються за те, щоб зберегти в таємниці імена 5 подруг, які в 2019 році погодилися дати анонімні інтерв'ю американським ЗМІ, щоб захистити її від нападок британської жовтої преси. Також суд розгляне її позов про неправомірне використання приватної інформації, порушення авторських прав і порушення закону про захист даних.

  • У США Гаррі і Меган Маркл звернулися в суд через папараці, що продають фото їхнього сина. Незаконні знімки зробили за допомогою дронів у дворі їхнього будинку.
  • Кажуть, нова книга про принца Гаррі і Меган Маркл назавжди закриє їм двері до палацу. Про що розповідає біографія, заснована на інтерв'ю друзів королівської пари.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.