Лайм

Фанати погрожують смертю батькові Брітні Спірс - вони вірять, що співачку насильно тримають під замком

Джеймі Спірс відповів прихильникам руху #FreeBritney

Тисячі шанувальників Брітні Спірс підтримали рух #FreeBritney (Звільніть Брітні). Вони стверджують, що батько співачки вже 12 років тримає її під емоційним і фінансовим контролем, а сама вона подає зашифровані сигнали про допомогу через дивні пости в Instagram. У коментарі New York Post 68-річний Джеймі Спірс назвав цю теорію конспірологічною і розповів про погрози незнайомців.

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

"Всі ці прихильники теорії змови нічого не знають. Вони не мають жодного уявлення. Суд Каліфорнії повинен вирішити, що краще для моєї дочки. Це не їхня справа", - розповів Спірс про перегляд справи про контроль над 38-річною дочкою, яку в 2007 році визнали тимчасово недієздатною.

Батька Брітні турбує агресивність прихильників #FreeBritney. "Нам приходять загрози смерті. Це жахливо. Ми не хочемо таких фанатів, - сказав він. - Я люблю свою дочку. Я люблю всіх своїх дітей. Але це наша справа. Це особисте".

При цьому рух #FreeBritney продовжує набирати прихильників, серед яких - Майлі Сайрус, Періс Хілтон, Роуз МакГоуен і Рубі Роуз. Всі вони вважають, що співачка досить здорова, щоб самостійно приймати рішення про свою кар'єру і особисте життя.

"Її батько не дозволяє їй водити машину, всі її дзвінки та повідомлення відслідковуються, їй не дозволяють голосувати, спілкуватися з ким-небудь або витрачати гроші без дозволу. І якщо вона порушить "правило", він погрожує забрати її дітей", - йдеться в одній з петицій на change.org з більш ніж 100 000 підписів.

Батько став офіційним опікуном Брітні 12 років тому після її публічного зриву і психіатричної госпіталізації. Опіка мала бути тимчасовою, але суд продовжив її на невизначений термін. Прихильники #FreeBritney стверджують, що таким чином Джеймі Спірс і бізнес-менеджер співачки Лу Тейлор привласнюють її гроші: статок Брітні оцінюється в $ 250 мільйонів.

  • Тим часом брат Брітні Спірс розповів про шанси співачки позбутися контролю батька. Він заявив, що зірка вже давно хоче жити самостійно.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.