Лайм

Джамала дала 6 порад батькам для комфортного перельоту з маленькими дітьми

Зіркова матуся зважилася на відпочинок з 2-річним Еміркою та новонародженим Селімом

Джамала разом з чоловіком і двома синами відпочила в Туреччині. У поїздку родина вирішила не брати нянь і бабусь, а з усіма клопотами впоратися самостійно. Повернувшись з подорожі артистка поділилася власним досвідом перельоту з маленькими дітьми, а також дала кілька корисних порад молодим батькам.

Свої лайфхаки знаменитість опублікувала на особистій сторінці в Instagram . Співачка розповіла, як зробити поїздку максимально комфортною і назвала перелік речей, необхідних в дорозі.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

1. Чемоданов бажано брати стільки, скільки дорослих людей! Всякі дитячі валізи, які ніби як повинні возити діти - це розвод. Спостерігала, що в підсумку це зайвий вантаж для дорослих.

2. Раз вже заговорили про валізи. Речей потрібно брати рівно стільки, скільки ви б хотіли взяти, але потім залиште рівно половину.

3. Коляска. Обов'язково повинна легко розбиратися - ліктем, ногою - одним натисканням.

4. У ручну поклажу я беру рюкзак. А в ньому - все найнеобхідніше. Адже в дорозі може статися все що завгодно - затримка рейсу, ваш літак може зупинитися в пустелі ... Гаразд, з пустелею переборщила. Але в цілому там є все необхідне для двох дітей, аптечка, памперси з запасом.

5. Легкий перекус - печеньки, яблука, банани.

6. Закачати побільше мультиків! Обов'язково!

Фото: instagram.com/jamalajaaa

  • Джамала розповіла про найскладніший момент материнства після народження другого сина. Виявилося, що годування дитини викликає у співачки великий стрес.
  • Нагадаємо, що друга дитина Джамали і Бекіра Сулейманова народилася 19 червня в одному з приватних пологових будинків столиці. Батьки дали новонародженому малюкові кримськотатарське ім'я - Селім-Гірай.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях