Лайм

Робота мене рятує: ONUKA розповіла про реалії материнства

Співачка вперше стала мамою в 35 років

Ще недавно ONUKA (Ната Жижченко) була переконаною чайлдфрі і заявляла, що не створена для материнства. Але доля внесла свої корективи і подарувала співачці дитину - сина Сашу. Наразі артистка не тільки звикає до нового статусу, а й вчиться поєднувати роль мами з кар'єрою музиканта.

В інтерв'ю Vogue UA молода мама розповіла, що за два місяці змогла правильно організувати свій час. "Мені пощастило, що Саша спокійний і добре спить, - каже Ната. - Він засинає - і я можу працювати, займатися творчістю, існувати і жити, коротше кажучи. Я встаю о четвертій ранку і роблю свої справи до того, як він прокинеться".

Ната Жижченко з сином Олександром Фото: vogue.ua

Онука зізнається, що бути мамою - непросто, і її рятує тільки робота.

"Я щаслива, що я артистка - робота мене рятує. Тепер я розумію, чому жінки, які сидять вдома з дітьми, іноді сходять з розуму. Коли у тебе, припустимо, щось трапилося і ти напружена, ти кажеш собі: ранок вечора мудріший. Лягаєш спати, а вранці настає новий день, який стирає всі тривоги, ти наче обнуляєш все негативне. Але коли у тебе маленька дитина, ти не спиш повноцінно вісім годин. Ти прокидаєшся по п'ять разів за ніч - і так місяцями. І тому тобі здається, що це один довгий день, день бабака, і якщо тебе заклинило на негативному моменті, він може затягнутися надовго. Це неймовірно складно морально", - поділилася Жижченко.

Нагадаємо, що Ната Жижченко (ONUKA) та її чоловік Євген Філатов (The Maneken) вперше стали батьками 14 травня. Ця новина стала повною несподіванкою для фанатів пари, оскільки про вагітність співачки ніхто навіть не підозрював.

Євген Філатов і Ната Жижченко з первістком Фото: vogue.ua

  • 4 роки тому Ната Жижченко і Євген Філатов стали сім'єю. В честь цього співачка показала весільні фото і привітала чоловіка з річницею шлюбу.
  • Раніше ONUKA розповіла, як дізналася про вагітність і чому приховувала цю новину від публіки. Молоді батьки дали перше інтерв'ю після народження первістка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.