Лайм

Українську модель побили на пляжі в Туреччині. Вона назвала кривдників, але щось тут не клеїться

Дівчина показала своє закривавлене обличчя

Українська модель Дар'я Кирилюк разом зі своїм хлопцем та друзями відправилися до Туреччини. Ось тільки відпочинок, м'яко кажучи, не задався. На одному з місцевих пляжів сталася бійка, в якій вся компанія отримала тілесні ушкодження.

Про це дівчина розповіла в своєму Instagram. Даша опублікувала знімок, на якому зображено її закривавлене обличчя, і заявила, що на них накинулися і жорстоко побили охоронці курорту.

"Я не хочу мовчати і розповім історію, що сталася зі мною, моїм хлопцем і нашою групою. На нас напала служба безпеки пляжу Момо (Чешме, Туреччина). Чотири дівчини були побиті по обличчю (включно зі мною), і хлопці сильно постраждали", - написала модель.

За словами Кирилюк, всі постраждалі вже розповіли про те, що трапилося поліції. При цьому, що стало причиною конфлікту вона не розкрила.

У коментарях до посту користувачі виклали своє бачення ситуації. Так, один з користувачів написав, що дівчина і група її друзів вели себе неадекватно і не прислухалися до зауважень співробітників пляжу.

"Ви кидалися льодом і були п'яні, вас попросили перестати кидатися льодом, але ви не послухали! Почалася бійка, і не відомо, хто там тебе вдарив", - написав користувач під ніком eightsuu.

Даша в свою чергу назвала його слова брехнею: "Ви там були і бачили це на власні очі? Ні, ви не бачили. Чи не розносите неправдиві чутки. Рік тому в цьому ж закладі був випадок, коли офіціанти напали на клієнтів! Перед тим як щось говорити, перевіряйте ваші джерела".

Інші пишуть, що бійка почалася всередині компанії і охорона прийшла рознімати їх. Однак і це припущення модель назвала неправдивими і написала новий пост, в якому зажадала від адміністрації пляжу пред'явити відеозапис з камер спостереження.

"Ми хочемо отримати записи з камер спостереження! Те, що співробітники пляжного клубу Момо не хочуть нам їх віддавати, означає, що їм є що приховувати від людей. І вони винні! Я люблю Туреччину, це прекрасна країна, але дуже сумно, що щось подібне може статися в XXI столітті!", - зазначила Кирилюк.

Дар'я КирилюкФото: instagram.com/dariakyryliuk

ds

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях