Лайм

Що 2020-й рік подарував Антоніо Бандерасу на ювілей - вгадайте з одного разу

Акторові не до свята, і справа навіть не у віці...

10 серпня іспанський актор Антоніо Бандерас святкує свій 60-й день народження, от тільки йому в цей день не до свята. І справа не в тому, що мачо ступив назустріч сьомому десятку, просто до ювілею підступний 2020-й рік підніс йому позитивний тест на Covid-19.

Про це вже 60-річний Бандерас повідомив на особистій сторінці в Twitter, де також поділився своїм дитячим фото і розповів про симптоми коронавіруса.

"Я почуваю себе відносно добре, от тільки трохи більше втомленим, ніж зазвичай", - зізнався він. Незважаючи на страшну статистику, Бандерас висловив упевненість в тому, що незабаром здолає вірус.

  • А от британському продюсеру і судді телешоу "Х-фактор" та "Британія шукає таланти" і справді не позаздриш. 60-річний Саймон Коуелл потрапив до лікарні з переломом хребта - він впав з електровелосипеда.
  • Що ж стосується коронавіруса, нещодавно ним перехворів і актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов. Як зізнався товариш Зеленського, хворів він недовго, але почував себе так, ніби його збила машина.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.