Лайм

Камалія зважилася на б'юті-процедури, але вийшло прикро - співачка отримала опік та алергію

Артистка постраждала від крему для депіляції

Українська співачка та дружина мільярдера Мохаммада Захура Камалія одного разу вирішила влаштувати салон краси вдома і дуже пошкодувала про це. Після б'юті-процедури вона отримала хімічний опік та алергію.

Про це виконавиця розповіла в програмі "Зірковий шлях". За словами артистки, перед своїм днем народження вона придбала крем для депіляції. Але замість красивих гладких ніжок Камалія отримала почервонілу шкіру і больовий синдром.

Камалія Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

"Купила крем для депіляції, намазала ноги. І через 5 хвилин я кричала криком, у мене просто там опік десь другого ступеня, хімічний опік ще алергія до того ж", - поділилася співачка.

Камалія зазначила, що на святі з нагоди дня народження, їй довелося ховати ноги під штанами. Після такого негативного досвіду артистці навряд чи захочеться робити на собі експерименти. Тим більше, що співачка може собі дозволити похід в найдорожчий салон краси.

  • Раніше про невдалі б'юті-експерименти розповіла Ольга Сумська. Акторка має ефектну зовнішність, і навіть в свої 53 зберігає моложавий вид. Вона вважає за краще користуватися натуральними рецептами краси, але одного разу вирішила вдатися до омолоджуючих процедур, і пошкодувала.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також