Лайм

Принц Гаррі і Меган Маркл вперше купили власне житло - де оселилася пара

Свій перший будинок родина придбала в Санта-Барбарі

Принц Гаррі і Меган Маркл обзавелися першим власним будинком в Санта-Барбарі. В особняку по сусідству з Опрою Вінфрі, Еллен Дедженерес та іншими знаменитостями пара планує жити після виходу з британської королівської родини, повідомляє видання Page Six. Новину про переїзд також підтвердив представник пари.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

"Гаррі і Меган спокійно живуть у власному будинку в Санта-Барбарі з початку липня, - розповіло виданню джерело. - Вони не гості Опри або когось ще, вони купили цей будинок самі. Саме тут вони хочуть продовжити своє життя після від'їзду з Великобританії. Це перший будинок, яким вони володіють. Вони сподіваються, що в цій тихій спільоті Арчі зможе вести якомога більш нормальне життя".

Після переїзду з Канади Гаррі і Меган кілька місяців жили в особняку Тайлера Перрі в Беверлі-Хіллз. Будинок з 12 спальнями і 8 ванними кімнатами оцінюється в $ 18 млн, але пара не хотіла надовго затримуватися в Лос-Анджелесі. "Будинок Тайлера Перрі не в стилі Гаррі. Так, він виріс в королівській родині, в залах Букінгемського палацу, але віддає перевагу більш відокремленим будинкам з характером", - пояснив інсайдер.

Таємний переїзд став для Гаррі та Меган логічним кроком, оскільки недавно вони подали в суд на папараці, які стежили за їхнім будинком в Лос-Анджелесі. За допомогою дрона ті зробили незаконні фото маленького Арчі з мамою Меган. "Гаррі і Меган дуже засмучені цим порушенням конфіденційності, але не з цієї причини вони покинули Лос-Анджелес. Вони вже купили будинок в Санта-Барбарі", - розповіло джерело.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях