Лайм

Анна Сєдокова показала відверте фото в міні-шортах - тепер її лають за явний фотошоп

Викривлений горизонт видав секрет ідеальних форм Сєдокової

Анна Сєдокова опублікувала в Instagram нове спокусливе фото, на якому позує на тлі океану в міні-шортах. Спроба надати її сідницям ідеальної круглої форми, проте, кинулася підписникам в очі: на знімку виявили явні сліди фотошопу.

Коли ретушер змінює форму або розмір об'єктів на фото, йому слід бути особливо обережним, щоб предмети, що знаходяться поруч, не деформувалися. Такі викривлення особливо видно, якщо на тлі є прямі лінії, наприклад, горизонт або дверний проріз. Людина, яка ретушувала фото Сєдокової, явно не врахувала піщаний пляж і лінію прибою, на тлі яких позує співачка. На відміну від нього, підписники Анни виявилися більш уважними.

"Навіщо так фотошопити?" "Позаду горизонт поплив навіть". "Так цікаво побачити фото ДО фотошопа", - пишуть вони. "Шикарна картина, як справжня!"

Помітили прискіпливі критики і надлишок ретуші, який перетворив Сєдокову в порцелянову ляльку. "А без фотошопу все таке ж гладеньке?" - запитують фоловери.

  • Раніше Анна Сєдокова вийшла заміж за латвійського баскетболіста Яніса Тіммі. Їх відверті весільні фото дуже нагадують фотосесію для Playboy.
  • Сімейному щастю співачки пораділи далеко не всі. У Instagram Сєдокова звернулася до Хейтер і зізналася, що в її успіх свого часу не вірила навіть рідна мати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях