Лайм

На "Танцях з зірками" назвали суперфіналістів: хто позмагається за кубок

Новий сезон шоу добігає кінця

Увечері 22 листопада на каналі "1+1" пройшов півфінал шоу Танці з зірками-2020, в якому за квиток до суперфіналу боролися три пари учасників.

За підсумками ефіру, шоу не покинула жодна з пар. Таким чином вже за тиждень за кубок проекту так само позмагаються три пари - Санта Дімопулос, Макс Леонов, Юлія Саніна, Дмитро Жук, Надія Мейхер, Кирило Васюк.

Санта Дімопулос та Макс Леонов

Одна з найбільш технічно сильних пар сезону, якій пророкують перемогу ледь не з перших ефірів. Екс-солістка "ВИА Гры" Санта Дімопулос продемонструвала на проекті впевнений ріст як танцівниця та зуміла завоювати підтримку глядачів.

Юлія Саніна та Дмитро Жук

Солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна - одна з тих учасниць сезону, якій пророкували не тільки місце в фіналі, але й впевнену перемогу. Вже за тиждень співачка та її досвідчений партнер поборються за свій шанс. Як показали попередні ефіри, пара точно може розраховувати на велику аудиторію глядачів та високі оцінки журі.

Надія Мейхер та Кирило Васюк

Свого часу на зміну Надії Мейхер у "ВИА Гре" прийшла молода співачка Санта Дімопулос. Цікаво, але тепер колеги стали суперницями на шляху до фіналу Танців з зірками-2020. Крім підтримки глядачів 38-річна Мейхер може покладатися і на безмежну любов до неї Григорія Чапкіса - одного з найшанованіших членів журі в історії проекту.

Дивіться також на theLime, як виглядала Леся Никитюк, яка з'явилася на півфіналі "Танців з зірками" без волосся. Ведуча сховала волосся під перукою, але її гумор не оцінили.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях