Лайм

Геть забобони: Сергій Нікітюк почав акторську кар'єру з ролі засудженого

Експерт модельного реаліті згадав про свій досвід зйомок у повнометражному фільмі

Всі звикли бачити Сергія Никитюка як суворого і справедливого експерта модельного реаліті Нового каналу "Супер Топ-модель по-українськи". Але в його творчій кар'єрі є й менш фешенебельна роль - він зіграв засудженого.

Сергій Нікітюк Фото: Новий канал

"Мій дебют на великому екрані відбувся у фільмі «Кошмарний директор, або Школа №5». З повного метра мене вирізали, а ось з чотирьосерійки — ні. У цьому фільмі мені запропонували знятися в ролі засудженого. Я довго думав, чи хочу починати свою акторську кар'єру з такої ролі. Здавалося, що можу грати кого завгодно, тільки не засудженого. У підсумку жага слави і грошей пересилила, - сміється експерт.

Сергій Нікітюк в ролі в'язня Фото: Новий канал

Насправді Сергій Нікітюк погодився знятися у фільмі за гонорар, який перерахували на благодійність. До речі, в «Кошмарному директорі» разом з експертом "Супер Топ-моделі по-українськи" "засвітилися" й інші зірки Нового каналу: головні актори обох сезонів серіалу "Перші ластівки" Таїсія-Оксана Щурук і Олександр Рудинський, учасники проекту "Топ модель по-українськи" Єгор Степаненко і Діма Топоринський

Більше цікавих історій від Сергія Нікітюка та актриси серіалу "Перші ластівки. Zалежні" Анастасії Пустовіт - в пост-шоу "Предметка".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях