Лайм

Яндекс "поховав" зірку "Універу" Анну Хількевич - актриса відреагувала на інформацію про свою смерть

Актриса була шокована новинами про себе в пресі

Днями російська пошукова система Яндекс оновила інформацію про актрису Анну Хилькевич - в описі додалася дата смерті. Шанувальники зірки "Універ" прийшли в жах, і стали закидати її повідомленнями.

Актриса вийшла на зв'язок з дописувачами в Instagram, щоб повідомити , що вона жива і з нею все в порядку. До свого посту артистка додала скрін інформаційного блоку з "Вікіпедії", який показується на першій сторінці пошукової видачі. У ньому вказана дата смерті Анни Хилькевич - 8 лютого 2021 року.

Анна Хилькевич Фото: instagram.com/annakhilkevich

"Я тут дізналася від своїх дописувачів, що я вчора померла, в Яндексі оновили інформацію. Вкотре переконуємося у чіткій та чесній роботі наших ЗМІ. Але я видихнула, що померла я вчора, а дізналася про це сьогодні. Або це паралельний Всесвіт?? Або може я зараз пишу це, а ви не бачите??? А ось зараз страшно стало. Коротше, друзі. Я живу, і все зі мною ок! ", - написала Анна 9 лютого.

Актриса додала, що ця інформація викликала у неї неприємні почуття: "Наче з того світла повернулася".

Скрін з "Вікіпедії" Фото: instagram.com/annakhilkevich

  • Читайте також на theLime, як після смерті аргентинського футболіста Дієго Марадони користувачі соцмереж стали оплакувати американську співачку Мадонну. Через схожість прізвищ люди, які далекі від футболу, вирішили, що померла поп-зірка і стали писати скорботні пости .

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях