Лайм

Новим опікуном Брітні Спірс стала її сестра - фани почали бити на сполох, адже впевнені, що вона ще гірша за батька

Судячи з усього, історія з опікунством над співачкою не закінчується

Сестра співачки Брітні Спірс, 29-річна Джеймі Лінн, отримала право розпоряджатися трастовим фондом поп-діви і фактично стала її опікуном, замість батька, який контролював життя дочки понад 10 років.

Останні роки Спірс та її шанувальники активно боролися за свободу від батьківського контролю, але новий поворот їх анітрохи не обрадував. Послідовники руху #FreeBritney впевнені, що Джеймі Лінн проявить себе ще гірше батька, адже її нібито цікавлять тільки гроші відомої сестри.

Брітні Спірс та Джеймі Лінн (2002 рік) Фото: Getty Images

Юридично Брітні Спірс не контролює своє життя вже понад 10 років. Вся справа в тому, що після того, як на піку слави співачка зіткнулася з психічними розладами, суд передав її майно, фінансові та деякі особисті активи під контроль її батька та адвоката Джеймі Спірса. Подібна форма опікунства зазвичай застосовується до тих, хто в силу тих чи інших причин не може самостійно приймати важливі рішення.

За рішенням суду Джеймі зобов'язали контролювати фінансовий стан співачки (а це близько $200 мільйонів) і навіть повсякденне життя. Без дозволу опікуна артистці заборонено водити автомобіль, голосувати, вагітніти, витрачати свої ж гроші, залишати будинок, наймати адвоката. Фактично, до Спірс застосовуються ті ж заходи, що і до людей похилого віку з деменцією.

Весною 2019 шанувальники, а слідом за ними і преса, заговорили про те, що співачку нібито насильно утримують під батьківським контролем, якого вона давно не потребує. Так з'явився рух #FreeBritney, послідовники якого стали вимагати для неї волі.

Джеймі Лінн Спірс Фото: Getty Images

До осені Джеймі Спірс відмовився від опіки над дочкою, пославшись на проблеми зі здоров'ям. Тоді новим представником співачки стала її менеджер Джоді Монтгомері, хоча шанувальники були впевнені, що Джеймі Спірс все одно продовжує жити за рахунок дочки.

У серпні цього року стало відомо, що співачці вдалося усунути батька від опікунства і зробити Монтгомері своїм єдиним представником. Але ось невдача - свого часу молодша сестра знаменитості була призначена її додатковим опікуном, а тепер подала заявку на посилення контролю над трастовим фондом Брітні та її фінансовим станом.

Як пише BBC, Джеймі Лінн має намір управляти активами сестри та її дітей, а після смерті співачки зможе розпоряджатися її грошима з фонду. Шанувальники співачки впевнені - сестра лише погіршить ситуацію, і в цьому нібито немає сумнівів. Як доказ своєї теорії, вони нагадали, що саме "татова донька" Джеймі Лінн одного разу блокувала всі коментарі в соцмережах, пов'язані з рухом #FreeBritney.

У зв'язку з цим Спірс поспівчувала і співачка Шер. "Вона багато працювала, була "золотою гускою", яка приносила багато грошей. Захворіла, і тепер стала дійною коровою! Хтось із цих людей, хто робить гроші на її хворобі, дійсно бажає їй добра?" - поцікавилася вона у соцмережі.

  • Минулого року батько Брітні Спірс потрапив до заголовків ЗМІ після того, як колишній чоловік співачки Кевін Федерлайн подав на нього до суду за грубе поводження з онуком Шоном Престоном. Читайте на theLime, чим закінчилася ця історія.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм