Лайм

Светр та джинси: 8 простих, але стильних образів на осінь 2020

Що носити у вересні цього року

Настала найзатишніша пора року, а це означає, що пора діставати з комори улюблені теплі светри. Але з чим же їх носити, які поєднання в тренді в цьому році? Про це наші експерти вирішили розповісти вам в цьому матеріалі.

Одним з найбільш класичних осінніх поєднань є комбінація светру та джинсових штанів. В цьому році в моді м'які светри вільних фасонів. Приталені і облягаючі моделі краще поки залишити в шафі.

Фото: pinterest.com / Samantha Hammack

Дуже трендовими стали моделі з відкритою шиєю. Такі светри візуально роблять фігуру більш тонкою і жіночною. Також вони прекрасно вписуються як в повсякденний, так і в діловий стиль одягу.

Фото: instagram.com / Blue Anemone

Якщо ви хочете створити більш елегантний лук, можна вдягнути джинси, стильний светр і класичні туфлі на невеликих підборах. Доповнити образ можна головним убором і маленькою сумочкою.

Фото: pinterest.com / Paul Rich

Що стосується колірної гамми, восени 2020 в моді "спокійні" тони - кремові, пісочні, кавові, гірчичні, пудрові і так далі. Яскраві светри поки пішли зі списку трендів, але ховати їх далеко все-таки не варто, адже вони можуть повернутися в моду ближче до початку зими.

Фото: pinterest.com / Abbie James

З комплектом з джинсових штанів і светра ідеально поєднуються золоті прикраси. Достатньо одного невеликого кулона, щоб звичайний кежуал-наряд став більш стильним і вишуканим.

Фото: pinterest.com / ✰ noni ✰

Вільні светри дуже модно заправляти в штани. Але не варто робити це занадто акуратно. Легка недбалість - головна модна хитрість цього сезону.

Фото: sheisrebel.com

Один зі справжніх трендових хітів - светри в смужку. Вони ідеально підходять для повсякденного носіння і поєднуються як з джинсами і кросівками, так і з брюками і човниками.

Фото: pinterest.com / Chloe Christner

І останнє важливе правильно осінньої моди - одяг обов'язково має бути комфортним і затишним. Незручні стягуючі лосини, колючі кофти, важкі черевики - все це зараз пішло в минуле. Тому при виборі вбрання звертайте увагу не тільки на зовнішній вигляд, а й на власні відчуття. Адже найважливіше, щоб вам було приємно носити ваші речі.

Фото: chicpursuit.com / sweater-outfits

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм