Лайм

Грабіжники увірвалися в дім до дівчини під час онлайн-уроку - уважні однокласники зіпсували їх план

Незабаром поліція затримала всіх учасників злочину

Студентка з Еквадору стала жертвою грабіжників просто під час уроку в Zoom. Двоє зловмисників увірвалися до неї в дім і вкрали навіть ноутбук, але це історія з хепі-ендом, адже злочинці навіть не підозрювали, що за ними спостерігають уважні однокласники дівчини, які вже встигли викликати поліцію.

Як пише LADBible, історія сталася в містечку Амбато. На відео, яке незабаром поширилося в мережі, можна розгледіти, як до кімнати студентки вриваються двоє чоловіків. Незважаючи на те, що мікрофон в її ноутбуці був вимкнений, однокласники зрозуміли - це не просто гості.

Зрозумівши, що дівчина в біді, студенти перервали вчителя і звернули його увагу на те, що відбувається в кімнаті їх однокласниці. За кілька секунд зображення зникло, так як грабіжники вкрали навіть її ноутбук. "Скоріше, телефонуйте в поліцію. Телефонуйте родичам", - відреагував викладач.

Примітно, що грабіжникам вдалося втекти в місця злочину, але ненадовго. Вже незабаром поліція виявила всіх учасників злочину, яких виявилося четверо. Їх тут же затримали. Фотографією злочинців у Твіттер поділилася місцевий політик і правозахисниця Марія Паула Ромо.

Фото: Twitter / María Paula Romo

  • Читайте також на theLime, як 11-річний хлопчина сів за кермо автомобіля, але замість покарання отримав славу і став героєм. Адже завдяки його сміливості бабуся отримала невідкладну допомогу медиків.
  • А ось історія про те, як наречена дізналася про невірність коханого і замість клятви на весіллі зачитала його листування з іншою. Схоже, це весілля гості запам'ятають надовго.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм