Лайм

Гастрольні автобуси Леді Гаги та Бейонсе здають в оренду - тепер кожен може відчути себе зіркою

Всі автобуси оброблені першокласними матеріалами, такими як натуральна шкіра, граніт, мармур

Пандемія вплинула на всі сфери життя, в тому числі й на музичну індустрію. Оскільки більшість концертів відмінилися, компанія Hemphill Brothers з США почала здавати в оренду зіркові гастрольні автобуси.

Тепер кожен бажаючий зможе відчути себе справжньою зіркою. Правда, це задоволення не з дешевих. Трейлери з люксовими інтер'єрами, на яких пересуваються Тейлор Свіфт, Леді Гага, Бейонсе, Шер і Опра Уїнфрі, обійдуться прихильнику у $2 тисячі в день, пише Daily Mail.

Фото: hemphillbrothers.com

У цю вартість також входять послуги водія та паливо. В кожному автомобілі може розміститися до 12 осіб. Всі автобуси оброблені першокласними матеріалами, такими як натуральна шкіра, граніт, мармур і кварц.

Фото: hemphillbrothers.com

Фото: hemphillbrothers.com

Власники компанії Джоуї і Трент Гемпгілл описують свої автобуси, як "готелі на колесах". За їх словами, деякі зіркові клієнти орендують трейлери на роки, місяці, а деякі - всього на кілька днів, в залежності від потреб.

Деякі автобуси облаштовані за індивідуальними запитами знаменитостей. Наприклад, в трейлері Тейлор Свіфт встановлена бігова доріжка, а для актора Гаррі Конника спеціально було зроблено вертикальне піаніно.

У лакшери-трейлерах також встановлювали критий камін, електричні жалюзі, солярії, пересувний музей з вітринами, а також студії звукозапису.

Фото: hemphillbrothers.com

Фото: hemphillbrothers.com

Раніше компанія не здавала автобуси для широкої публіки, але в світлі останніх подій зважилася відкрити оренду в якості додаткового джерела доходу.

Фото: hemphillbrothers.com

Фото: hemphillbrothers.com

Фото: hemphillbrothers.com

  • Пожити в цьому казковому замку - реально. Ось 8 замків, які можна орендувати з друзями менш ніж за $ 50 на добу.
  • Мешканка США Сідні показала реалії життя в будинку на колесах: якщо ви впевнені, що це романтика - вам сюди.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм