Лайм

Чоловік пробрався в дім до Емінема і став погрожувати реперу смертю - в цій історії дивно все

Інцидент з репером стався навесні, але пресі про нього стало відомо лише зараз

9 вересня в окрузі Маком (США) відбулося чергове засідання у справі Меттью Девіда Гьюза - чоловіка звинувачують у незаконному вторгненні в будинок репера Емінема та псуванні майна. Інцидент стався навесні цього року, але пресі про нього стало відомо лише зараз. І, варто сказати, це доволі дивна історія.

Як пише The Detroit News, в квітні Емінем прокинувся в своєму будинку в містечку Клінтон Тауншіп (штат Мічиган) і побачив перед собою невідомого чоловіка. Спершу реперу здалося, що це його племінник, але вже незабаром він зрозумів - до нього завітав непроханий гість. На питання музиканта, що незнайомець забув у нього вдома, Гьюз нібито відповів, що прийшов убити його.

Емінем Фото: Getty Images

Через якийсь час Емінему вдалося заволодіти увагою чоловіка. Музикант провів незваного гостя через кілька кімнат і передав охороні. Коли ж до будинку артиста прибув наряд поліції, охоронець репера вже боровся з Гьюзом на землі. Зброї при собі у чоловіка не було.

Пізніше поліцейські встановили, що чоловік пробрався в будинок репера, розбивши вікно цеглою. При цьому відповідей на деякі питання у шанувальників музиканта досі немає. Як Гьюз пробрався на приватну територію? Де в цей час була охорона? Невже ніхто не чув, як вікно будинку розбили цеглиною? Хоча найцікавіший епізод в цій історії той, де Емінем сам привів незваного гостя до свої охоронців.

Меттью Девід Гьюз Фото: Офіс шерифа округу Маком / The Detroit News

Опинившись під вартою, Гьюз називав себе товаришем репера, який проживає поблизу, хоча вже в залі суду прокурор заявив, що чоловік є безхатьком. У свою чергу, адвокат Річард Гланда, призначений Гьюзу судом, допускає, що його клієнт може мати проблеми з психічним здоров'ям.

Спочатку Гьюзу призначили заставу в розмірі $50 тисяч, але виплатити її він не зміг. Наступне засідання суду відбудеться 28 вересня.

  • З вікнами вдома варто бути уважними, щоб не потрапити в таку ж історію, як студент з Британії, який забув закрити вікна і повернувся додому лише через півроку. Що правда, вже в іншу квартиру. І справа не в злодіях - про неї подбали голуби.
  • Читайте також на theLime, як грабіжники увірвалися в дім до дівчини просто під час її онлайн-уроку. Спасибі її уважним однокласникам, вони зіпсували план злочинців.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм