Лайм

Дівчина сточила олівець для брів та дізналася про хитрощі виробника - як перевірити улюблений бренд

Не поспішайте повертати олівець в магазин, якщо в ньому не вистачає стрижня

Користувач сайту Reddit поскаржилася на виробників косметики, які нібито економлять на своїх клієнтах. Але замість підтримки отримала пояснення.

Дівчина під ніком Peacockroach сточила олівець для брів і помітила, що грифель набагато коротше дерев'яної оправи. Як доказ вона показала фото, на якому видно, що останні п'ять сантиметрів олівця - порожній корпус.

Фото: reddit.com

"Олівець для макіяжу, в якому сам олівець закінчується ще за 5 см до кінця свого корпусу", - обурено написала вона.

У коментарях люди поспішили пояснити, що це не економія, а маленька хитрість виробників косметики. Останні сантиметри - це просто ручка. Якщо заповнити олівець стрижнем повністю, то при нанесенні макіяжу можна випадково увіткнути його в око.

Таким чином косметичний бренд убезпечує себе від судових розглядів через покалічені очі своїх клієнтів.

"Це на 100 відсотків призначене для того, щоб ви викинули олівець, поки ви ще справляєтеся з ним, і не подали в суд на компанію, якщо вдарите себе їм в око, коли він стане занадто коротким, щоб з ним управлятися", "Якщо б він був ще коротше, ніж зараз, їм стало б надто незручно користуватися. З огляду на, що ви підносите його до своїх очей, це загроза безпеці, а компанії, ймовірно, доведеться відповідати за ваші травми", - пишуть більш досвідчені мейкапери.

  • Дівчинка з Німеччини на ім'я Мілена стала відомою завдяки унікальним зачіскам, які вона створює. Перукарю-самоучці всього 17 років, а вона вже встигла придумати сотні хитромудрих плетінь.
  • Читайте також на theLime, дизайнер показала сукні "три в одному" і прославилася - ось як один наряд перетворюється в два інших.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм