Лайм

3 свіжих сімейних мультфільми для тих, хто любить Шрека і пам'ятає робота Валл-І

Які нові мультики варто подивитися

Осінь - ідеальний час для спільного перегляду кіно і мультфільмів. У цьому матеріалі наші експерти вирішили поділитися з вами декількома мультиками, які точно сподобаються дітям і чудово підійдуть для сімейного відпочинку. До того ж, це не просто мультфільми, а свіжі продовження знаменитих історій.

Таємне життя домашніх тварин 2

У сім'ї пса Макса поповнення - його улюблені господарі вирішили завести малюка. Спочатку Макс і його друг Дюк почали турбуватися, адже це маленьке людське "щеня" відняло практично всю увагу людей. Але потім сім'я вирушила у відпустку, де на них вже чекали різні небезпечні пригоди.

І пухнастим друзям довелося захищати не тільки себе, але і нового члена сім'ї. У цьому їм допомогли багато старих друзів, у яких також з'явилися нові цікаві знайомства та історії. А деякі навіть встигли зв'язатися зі справжніми бандитами...

Як приручити дракона 3

На острові Олух люди і дракони довгий час живуть у мирі та злагоді. Здавалося б, ніщо не може порушити їхню гармонію, але раптом на острів обрушується страшна напасть. Рід драконів опиняється під загрозою повного знищення, і людям доводиться об'єднати всі свої сили, щоб протистояти цьому.

Чи вийде у героїв захистити своїх друзів? І чи зможуть вони зберегти вірність один одному навіть перед обличчям жахливої небезпеки?

Король Лев

Цей мультфільм є повною переробкою знаменитого "Короля лева" 1994 року. Всі персонажі залишилися незмінними, як і легендарна історія про малюка Симбу, який втратив батька і виявився змушений рятувати від лиходіїв не тільки своє життя, а й всю савану.

Навіть в тому випадку, якщо старий мультик не змусив вас плакати, нова версія точно зможе викликати у вас емоції. Адже красива картинка в поєднанні з прекрасною музикою і зворушливою історією нікого не залишить байдужим.

  • Нещодавно зйомки 4 сезону популярного містичного серіалу "Дивні дива" про життя підлітків та їхніх сімей в загадковому містечку Хоукінс були припинені. Причиною став коронавірус. Ми вирішили розповісти про інші серіали, які затягують не менше.
  • А для тих, хто чекає на 5 сезон "Шерлока" і жадає повернутися до крутих детективів і харизматичних лиходіїв, theLime зробив добірку подібних захоплюючих серіалів .

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм