Лайм

Кішка народилася з шістьма пальцями та різними очима, але це не завадило їй знайти багато любові в Instagram

У пухнастого створіння було непросте життя, але тепер ця красуня підкорює соцмережу

У Нью-Йорку народилася кішка з рідкісною гетерохромією - явище, коли кожне око має свій колір. Але це не єдина її особливість, крім різнокольорових очей, у тварини є додатковий палець.

Цю унікальну кішечку звуть Санса. Через свою незвичайну зовнішність білосніжна красуня опинилася на вулиці. Її знайшла служба порятунку тварин та віддала у притулок. Унікальній кішці посміхнулася удача: в неї закохалася сімейна пара і зробила її частиною своєї сім'ї, пише Daily Mail.

Фото: instagram.com/sansa.thecat

"Ми з чоловіком познайомилися з Сансою на виставці тварин з притулків. Незважаючи на те що на заході було багато милих, доброзичливих кішок, я не могла відірвати очей від клітки Санси, яку раніше звали Сноу", - поділилася нова господиня кішки.

Фото: instagram.com/sansa.thecat

Жінка також розповіла, що тваринка була дуже дикою та полохливою, через що на виставці її посадили в клітку. Їй захотілося врятувати кішечку і показати їй краще життя.

Так, завдяки добрим людям така особлива кішка знайшла новий дім і люблячу сім'ю. Санса навчилася довіряти людям і відчуває себе з новими господарями справжньою королевою.

У пухнастої красуні є свій Instagram з 22 тисячами дописувачів, і користувачі в захваті від її особливих очей та унікальних пухнастих лапок.

Фото: instagram.com/sansa.thecat

Фото: instagram.com/sansa.thecat

Фото: instagram.com/sansa.thecat

Фото: instagram.com/sansa.thecat

Фото: instagram.com/sansa.thecat

Фото: instagram.com/sansa.thecat

  • Кіт на прізвисько Брюс Вілліс жив у притулку і виглядав сумним. Крім того, у котика були проблеми зі здоров'ям, через що він довго не міг знайти люблячий дім. Але світ не без добрих людей - американка на ім'я Сандра взяла чотириногого до себе, і тепер його не впізнати.
  • Читайте також на theLime про те, як жінка ділить увагу свого чоловіка з суперником, проти якого складно боротися. Її конкурент - кіт Джарвіс.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм