Лайм

Подруги з різними фігурами вдягнули однакові наряди та довели всім - важливий стиль, а не розмір

Дівчата показали, що одні й ті ж наряди можуть однаково добре виглядати в будь-якому розмірі

Дві подруги з США Марія Кастелланос та Деніз Мерседес прославилися в соціальних мережах завдяки своєму челленджу #stylenotsize ("стиль, а не розмір"). В рамках модної акції дівчата з різними типами фігур надягають однакові наряди, демонструючи, що краса проявляється у всіх формах.

Подружки регулярно викладають знімки та ролики в Instagram. Там вони користуються великою популярністю - на сторінку Деніз підписано 1 мільйон користувачів соцмережі. Дівчата вважають, що важливий сам стиль, а не розмір одягу. Їх наряди дійсно круто виглядають і на Марії, і на Деніз.

Фото: instagram.com/denisemmercedes

Деніз - американська плюс-сайз модель, що підтримує бодіпозітів. Будучи підлітком вона хотіла стати моделлю, але її параметри не підходили для того, щоб блищати на обкладинках журналів. Тоді пишнотіла красуня вирішила завести блог, в якому показувала різні наряди. Згодом сторінка Мерседес набрала популярність, і з дівчиною стали співпрацювати відомі бренди.

Фото: instagram.com/denisemmercedes

У 2019 Деніз опублікувала фото зі своєю подругою Марією, на якому вони позували в однакових купальниках. Користувачам сподобалася ідея подруг і тоді вони вирішили запустити модну ініціативу.

Сьогодні дівчата публікують кадри, на яких вони показують як виглядають однакові моделі одягу на представницях звичайного та плюс-сайз розмірів.

Фото: instagram.com/denisemmercedes

Фото: instagram.com/denisemmercedes

Фото: instagram.com/denisemmercedes

Фото: instagram.com/denisemmercedes

Фото: instagram.com/denisemmercedes

  • Мешканка Австралії Селика Харріс шиє одяг, купуючи в магазині звичайну тканину. Але одного разу вона побачила на прилавках красиві рушники та захотіла собі наряд з таким же принтом. Дівчина виявила трохи фантазії і пошила сукню мрії.
  • Читайте також на theLime, дизайнер показала сукні "три в одному" і прославилася - ось як один наряд перетворюється в два інших.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм