Лайм

Стюардеса назвала найбрудніші предмети в літаку, які варто було б дезінфікувати

Перше місце в списку зайняли кишені на спинках сидінь

Корисні поради стюардеси Кет Камалані зробили її популярною в соціальних мережах: відео про безпеку в готелях набрало більше 6,2 млн переглядів в TikTok, а новий ролик про найбрудніші предмети в салоні літака - майже 1 млн. Ось, які поради дівчина дала людям, які педантично ставляться до гігієни.

Фото: Wikimedia Commons

Кишені на спинках сидінь в літаках між рейсами очищаються, але не дезінфікуються. "Подумайте про всі ті брудні серветки, пакети і сміття, яке там лежало", - сказала стюардеса.

Відкидний столик Камалані радить продезінфікувати перед використанням. "Я бачила, як багато батьків використовували його в якості пеленального столика для для своїх дітей, а потім клали підгузник в кишеню на спинці сидіння", - сказала вона.

Регулятори кондиціонера бортпровідниця також розкритикувала. "Вони бачили тисячі рук. Протріть їх, перш ніж торкатися", - радить Кет.

Картки з інструкцією безпеки зайняли четверте місце в списку брудних речей. "Ми не дезінфікуємо їх, і багато людей гортають і читають їх, щоб вбити час", - сказала вона.

Камалані також порекомендувала протирати пряжку ременя безпеки і використовувати серветку, закриваючи і відкриваючи двері туалету. Корисним фактом виявилося те, що в прихованому відсіку в туалеті жінки можуть знайти гігієнічні прокладки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм