Лайм

Чоловік на карантині вирішив вирощувати картоплю, але до такого врожаю він був не готовий

Така знахідка точно порадувала його маленького сина

30-річний британець на ім'я Тім Аріс від нудьги на карантині почав вирощувати картоплю, моркву та інші овочі. Ось тільки до чого призведе ця затія, чоловік навіть не здогадувався.

Копаючи город, агроном-любитель натрапив на картоплини в формі качечок, причому це була не одна "пташка", а ціле сімейство. Спочатку Том подумав, що це чийсь жарт, але потім вирішив показати картопляних качок своєму дворічному синові, пише The Sun.

Фото: thesun.co.uk

"З початком карантину ми почали вирощувати багато власних овочів, від моркви та салату до пліч-чой і картоплі, - розповів Тім. - Але я безумовно не був готовий до того, що ми витягнемо з землі сімейство картоплі в формі качки. З боку здавалося, що всі, кого я витягнув, були однаково складені".

Фото: thesun.co.uk

Британець був дуже здивований такому врожаю, адже незадовго до того, як копати город, йому приснився сон, що за ним гналася качка.

"Можливо, коронавірус робить кумедні речі і з нашим урожаєм картоплі", - пожартував Тім.

Фото: thesun.co.uk

Фото: thesun.co.uk

  • Житель американського штату Коннектикут на ім'я Крістофер Таун допомагав своїй подрузі переїхати в нове житло, і несподівано виявив всередині будинку старий колодязь. Ця знахідка не тільки дуже здивувала чоловіка, а й ледь не коштувала йому життя.
  • Читайте також на theLime історію американця, який купив старий будинок з ділянкою з метою його перепродати. Але він навіть не здогадувався, який секрет зберігається в саду - таємниця відкрилася після дощу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм