Лайм

Сусіди об'єдналися для прибирання покинутої вулички, і змінили її до невпізнання

Цей проект допоміг не тільки перетворити вуличку в приємне місце, але й об'єднати людей

Жителі одного району в британському місті Беркенгед вирішили перетворити провулок, який зарос бур'янами та кишить пацюками, в затишне місце для посиденьок. Сусіди витратили на прибирання 6 тижнів, і тепер вуличку не впізнати.

Одна з координаторів проекту, Джанет Хардман, розповіла, що в роботах погодилися взяти участь близько 20 осіб. Щосуботи група жителів приводила в порядок провулок біля їхнього будинку, який залишався нетронутим протягом багатьох років, пише Daily Mail.

Фото: Caters News

Сусіди не тільки прибрали сміття, а й встановили на вуличці лавочки та столики для зустрічей один з одним. Стіни прикрасили годівницями для птахів та квітами. Комі того, на території встановили пластикову ємність, яку можна використовувати в якості сміттєвого відра, щоб власники собак прибиралися за улюбленцями після прогулянки.

Фото: Caters News

Цей проект допоміг не тільки перетворити вуличку в приємне місце, але й об'єднати людей, які до цього не спілкувалися.

"Від такого проекту у всіх піднявся настрій, а ще тепер ми можемо піти посидіти на вулиці та поговорити. Все виглядає дуже здорово, і ми задоволені результатами", - сказала Дженет.

Фото: Caters News

Фото: Caters News

Фото: Caters News

Фото: Caters News

Фото: Caters News

Фото: Caters News

  • Читайте також на theLime історію про те, як електрик пошкодував самотню бабусю і відремонтував її старий будинок - тепер вони справжня сім'я.
  • Літню пару присоромили за неохайний будинок, але люди не дали їх в образу: на ремонт зібрали десятки тисяч. Так нешаноблива записка сусіда змінила життя сім'ї.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм