Лайм

5 модних поєднань, які не відразу прижилися в Україні, але пізніше стали трендами

Які тренди модниці змогли зрозуміти і втілити в життя не відразу

Кожен сезон в моді з'являються нові тренди - тобто основні тенденції зміни чого-небудь. І якщо одні нововведення модниці з легкістю підхоплюють і втілюють в життя, то інші або не приживаються, або приживаються тільки з часом.

Які ж модні поєднання українські панянки не відразу сприйняли на ура, але пізніше вони все-таки увійшли в моду? TheLime зробив добірку таких трендів.

Велосипедки та піджак

Ось уже кілька сезонів поспіль голлівудські зірки не перестають нас дивувати, надягаючи під піджак короткі шорти-велосипедки. Однак у багатьох дівчат пострадянського простору цей предмет гардероба асоціюється зі спортивним або вуличним одягом 1990-х років.

У 2020 році українські модниці все-таки підхопили цей тренд, і влітку можна було побачити образ, який практично став класикою, - довгий піджак і велосипедки.

Фото: pinterest.com

Шифонові сукні та грубі черевики

Грубі черевики, або як їх ще називають гріндерси і мартінси, асоціюються у більшості людей зі субкультурою панків, величезними ірокезами на голові та шкіряним одягом ыз заклепками і ланцюгами.

Але в нинішньому сезоні це взуття повернулось на світові подіуми, і тепер найзапекліші модниці носять його з легкими шифоновими сукнями та спідницями.

Фото: pinterest.com

Костюми оверсайз і кросівки

Стиль оверсайз полюбився багатьом дівчатам через свою практичність. Величезні худі й толстовки, ніби зняті з плеча старшого брата або бойфренда, давно вже стали невід'ємним атрибутом гардероба кожної дівчини. А ось надіти худі, класичний брючний костюм і кросівки - це вже наступний рівень. Цей тренд нечасто можна зустріти на модницях в українських містах.

Фото: pinterest.com

Брюки-кюлоти і каблуки

Модні в цьому сезоні брюки-кюлоти не відразу полюбилися нашим дівчатам. Справа в тому, що вони мають специфічну довжину до середини ікри, що разом з об'ємним кроєм обтяжує стегна і робить ноги коротшими.

Однак модниці навіть з недосконалими формами знайшли вихід - взуття на високих підборах, яке візуально подовжує силует.

Фото: pinterest.com

Шуба зі штучного хутра і кросівки

У розумінні більшості дівчат шуба - це щось шикарне і дороге, і вона обов'язково повинна бути із натурального хутра.

Тому коли з'явилися шуби з еко-хутра, який за своєю якістю нічим не поступається натуральному, багато панянок не відразу сприйняли цю модну тенденцію. Більш того, таку затишну шубу можна носити навіть з утепленими кросівками і виглядати мега-стильно. Ми сподіваємося, що в майбутньому модниці все ж будуть вибирати еко-шуби для створення своїх луків.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм