Лайм

Дівчина погодилася вийти заміж, і лише потім дізналася, що її наречений - справжній принц

Нігерійський принц і його дружина поділилися романтичною історією кохання

У 2004 році модель з Нью-Йорка на шляху до кастингу зустріла галантного кавалера, який попросив її номер телефону і за кілька тижнів запросив на вечерю. Дівчина погодилася, не уявляючи, наскільки доленосною буде це побачення. Виявилося, що її залицяльник - принц Кунле Адебайо Омілан з правлячого дому Аругбабуво в Нігерії, пише Insider.

Принц Кунле і принцеса Кейша Фото: https://www.instagram.com/keishaomilana

Щоб вразити американську красуню Кейшу, Кунле орендував свій улюблений бразильський ресторан. "Мені повідомили, що це буде коштувати великих грошей, але мені було все одно, - зізнався принц Кунле. - Я сказав: "Просто розсипте красиві пелюстки троянд на підлозі, розставте все в романтичній манері. Це буде просто побачення, але я хочу, щоб це було схоже на пропозицію руки і серця".

Кейша була настільки здивована, що рознервувалася і почала збивати посуд зі столу. Незграбність дівчини нітрохи не відлякала члена королівської родини, оскільки він вже закохався в її безпосередність і доброту.

"У той момент я подумав, що вона стане моєю дружиною", - зізнався Кунле.

Фото: https://www.instagram.com/keishaomilana/

Стосунки пари складалися гармонійно, і через 2 роки принц запропонував красуні вийти за нього заміж. Кейша погодилася, і лише після знайомства з матір'ю обранця дізналася, що Кунле - справжній принц.

"Вона назвала мене принцесою. Я подумала, що всі мами називають своїх дочок принцесами. Але потім ми сіли, і вона розповіла мені історію про те, ким був її син, що означає його ім'я, звідки він. Я просто сказала: "О боже мій", - згадує Кейша.

Фото: https://www.instagram.com/keishaomilana/

Після весілля в Нью-Йорку Кейша і Кунле прожили в щасливому шлюбі 14 років, народли двох дітей та вирішили провести традиційне весілля в Африці. Зробити це в рідній Нігерії, проте, не вийде через заворушення і протести проти насильства Спеціального загону по боротьбі з заворушеннями, також відомого як SARS. Королівська родина не може допомогти протестувальникам, оскільки влада в країні належить президенту.

"Ми не беремо участі в політиці, але ми завжди захищаємо людей, - сказав Кунле. - Я просто хочу, щоб вони залишили людей в спокої".

  • Раніше в Бельгії позашлюбна дочка колишнього короля Альберта II виборола в суді право називатися принцесою. Художниця Дельфіна Боель розповіла про те, як змінилося її життя після перемоги в гучній справі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм