Лайм

Учитель анатомії прославився завдяки малюнкам на дошці - фото з його уроків виглядають як знімки з музею людського тіла

Чоловік показує учням, як влаштовані наші м'язи та кістки

Житель Таїланду на ім'я Ваннаріт Карін володіє серйозними знаннями в анатомії, а також вміє гарно малювати. Свої знання та навички художник передає студентам курсів, і його уроки досить незвичайні та захоплюючі.

У тайца 10-річний досвід викладання, і будову людського тіла він знає напам'ять, пише Bored Panda. Учитель демонструє на дошці, як влаштовані наші м'язи і кістки, використовуючи для цього різнокольорові олівці. І кожен його малюнок - справжній шедевр.

Фото: artofanatomy-thailand.com

Фото: artofanatomy-thailand.com

Курси Ваннаріта називаються "Анатомія для художника" і спрямовані на те, щоб дати студентам глибокі знання про людське тіло і вміти їх зобразити на папері.

Тайський художник також працює позаштатним художником по малюванню, скульптурі та медичній ілюстрації.

Фото: artofanatomy-thailand.com

Фото: artofanatomy-thailand.com

Фото: artofanatomy-thailand.com

Фото: artofanatomy-thailand.com

Фото: artofanatomy-thailand.com

  • У Франції вчителю не дозволили викладати в дитячому саду, коли один з батьків поскаржився на його "лякає" зовнішність. Справа в тому, що тіло, обличчя і навіть мову 35-річного чоловіка покриті татуюванням.
  • Читайте також на theLime, як житель американського штату Алабама Рон Беркетт "намалював" біля свого будинку величезну фреску з зображенням дикої природи. Чоловік не використовував фарб або крейди для малювання, свій шедевр він створив за допомогою миючого агрегату для автомобілів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Краще нехай діти вдають з себе тварин, ніж росіян". Інтерв’ю з Тетяною Трощинською про моду, війну, стиль Зеленських та квадроберів

Українська журналістка Тетяна Трощинська висловилася про стиль Зеленських, а також розповіла про шопінг та про те, що любить одягати.

"Захищатиму Сергія Жадана, а не тих, хто на нього котить бочку". Інтерв’ю з Олександром Положинським

Олександр Положинський розповів про військову службу, творчість в умовах війни та висловився щодо публічної критики Сергія Жадана.

"Особисто я не зіштовхувалася з цензурою на телемарафоні". Інтерв’ю з Марічкою Падалко

Українська телеведуча Марічка Падалко поділилася цікавою інформацією про Майкла Дугласа, розповіла про благодійну діяльність та роботу під час війни.