Лайм

Подружжя знайшли на горищі цінні монети, і відразу знайшли їм застосування - вони стали багатшими, але не матеріально

У їхньому будинку зберігалися десятки тисяч доларів

Подружня пара з міста Колумбія, штат Південна Кароліна, виявила на власному горищі старовинні монети. Пізніше з'ясувалося, що це дуже цінна знахідка - фахівці оцінили скарб в 25 тисяч доларів.

Як пише Fox Business, в двох ящиках, на які натрапили 46-річний Джеймс Мамфорд і його дружина Кларисса, лежали 46 золотих монет із зображенням Статуї Свободи, що були викарбувані на період з 1849 по 1907 рік, і 18 Морганових срібних доларів 1879-1904 років.

Фото: SWNS

Продавши ці монети, подружжя могло б якийсь час безбідно жити, але вони вирішили, що стануть набагато багатше, якщо віддадуть скарби попереднім власникам будинку. Джеймс і Кларисса придбали нерухомість у літнього чоловіка, який, ймовірно забув про те, що колись сховав їх від себе.

"Ми й гадки не мали, що монети будуть так дорого коштувати, але, не дивлячись на те, що ми знали, ким був попередній власник, ми, звичайно ж, негайно повернули їх", - розповіла Кларріса. - Я продовжую жартувати зі своїм чоловіком, що карма тепер на нашому боці".

Джеймс Мамфорд і його дружина Кларисса Фото: SWNS

  • Читайте також на theLime історію про те, як пара з Нью-Йорка знайшла в стінах 100-річного будинку віскі часів сухого закону і розкрила таємницю його старого власника.
  • Житель Індонезії Джосуа Хутагалунг виявив, що в його будинок залетів шматок космічного каменю вартістю 1,8 мільйона доларів. Тепер хлопець може кинути свою роботу трунаря і безбідно жити ще як мінімум 30 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм